ADJUDECAT !


 

Avand in vedere ca am mediatizat executarea silita a apartamentului cu 3 camere din Titan, Intrarea Odobesti nr. 8 bloc V8 apartament 31 etaj 7/10 sector 3 ( suprafata utila 62,84 m.p.), va aduc la cunostinta si pretul cu care acesta a fost adjudecat :  

182.500 RON 42.585 EUR     ( curs de schimb la data licitatiei 1 Euro = 4,2855 RON )

Asadar, de la 40.236 EUR – pret de pornire, s-a ajuns la o valoare cu doar 2.350 EUR mai mare in urma licitarii.    676 EUR / m.p.  UTIL !!!   banuiesc ca cifrele sunt concludente pentru realitatea imobiliara actuala.  E limpede ca atunci cand MIZERIA “PRIMA CASA” va disparea si escrocii de bancheri vor fi nevoiti sa-si recunoasca gunoaiele din portofoliu, acest pret va fi exagerat de mare…

Indicele cumparatorilor alcatuit in baza celor 46 de solicitari pentru zona TITAN este de 611 EUR / m.p UTIL !!!   

http://tavanulfals.ghid360.ro/?city=1&zone=43&group_by=zone&order_by=name&width=600

Dumneavoastra, potentialii cumparatori, sunteti mult mai realisti decat agentii imobiliari infractori si intreaga mafie politico-bancar-imobiliara… 

Imi permit sa revin cu un exemplu mai nou de anunt al unor paraziti imobiliari  ( Century 21 – Titan Park ) care au pe piata libera pentru un apartament similar o oferta de 66.000 EUR.  ( cu 54 % mai mult )  Astfel, scursurile societatii – agentii imobiliari genereaza acei indici exploatati la maxim de catre mafia bancar-imobiliara pentru indobitocirea prostului « Prima Casa »… 

TITAN, semidecomandat, 59 metri patrati 2/p+9, 1962, beton, termopan, antireflex, bucataria mobilata, parchet stejar,    15 Aug 11:00
 0737.110.173/ 0374.329.329
Email: antonela.marcovschi@titanpark.ro

Pret 66.000€

 

http://www.anuntul.ro/anunt/TITAN_semidecomandat_59_metri_patrati_2_p+9_1962_beton_termopan_antireflex_bu…_4067045

 Iata si desfasurarea licitatiei prin care a fost adjudecat apartamentul din intarea Odobesti :

 

 

In incheiere, va ofer o mostra de dezinformare crasa.  Cateva mii de cititori ai ziarului Adevarul sunt indusi in eroare de o „banala greseala”.  In articolul publicat astazi de cotidianul mai sus amintit gasim urmatoarea fraza : 

Astfel, băncile cer pentru metru pătrat de apartament din Bucureşti un preţ mediu de 1.474 de euro, în condiţiile în care acelaşi metru se vinde pe piaţa liberă cu o medie de 1.026 de euro, potrivit imobiliare.ro

Domnilor jurnalisti, prostituatii de la „Imobiliare Punct Ro” ( cu actionariat majoritar avand investitii imobiliare de sute de milioane de euro in Romania – Broadhurst Investment Limited ) alcatuiesc indicele respectiv pe baza anunturilor publicate de parazitii societatii – agentii imobiliari.  Acela nu este pretul cu care „SE  VINDE”  ci reprezinta pretentiile fantasmagorice ale trepadusilor care inca mai viseaza la comisioanele grase din anii trecuti.  Articolul in esenta este destul de bine documentat dar atentie la capcanele pregatite in laboratoarele manipulatorilor IMO. 

Bancherii vor 1500 EUR, mafia imobiliara s-ar multumi si cu 1.000 insa in realitate ne indreptam catre 500…  

http://www.adevarul.ro/dosar/Bancile-cei_mai_mari_proprietari_imobiliari_0_535746831.html

50 de gânduri despre “ADJUDECAT !

  1. Ce repede si-au retras aia oferta la a doua strigare. Doar pentru ca pretul a crescut cu foarte putin 😉

    Adica au urmat toata procedura de participare la licitatie si cand au ajuns acolo au renuntat cand pretul a crescut nesemnificativ raportat la pretul initial.

    E clar ca astia s-au dus in ideea ca vor fi singuri la licitatie si ca vor cumpara cu pretul de la prima strigare lol

  2. Alex

    Ar fi culmea creditului ca, cel care l-a cumparat sa-l vanda la un fraier prin prima casa la vreo saizeci de mii! atunci chiar valea din romanica ca e prea mare prostia!

  3. Sam

    Frumos….
    @TF: din indicele real facut de tine, cam cit era metrul patrat in Titan? Banuiesc ca diferenta nu depaseste 15%… Si scaderile nu s-au terminat…. Este posibil ca participantii la indice, sa fi dat totusi sume un pic mai mari pentru a nu parea total deconectati de realitatea din momentul respectiv..

    @Fiecare: stie cineva cind este urmatoarea licitatie in metropola lui Negoita? Acolo sa vezi preturi…

    PS: TF, la ultima ta replica nu am mai raspuns… era una d-aia care m-a facut KO…

    1. @ Sam

      Stiu sa deosebesc oamenii de calitate de manipulatori si trantori asa ca stai linistit. La intrebarea ta, iti raspund cu link-ul care poate genera automat indicele Tavanulfals alcatuit in baza ofertei cumparatorilor. Asta e valoarea pt zona Titan unde am avut 46 de oferte : 611 EUR / m.p.

      http://tavanulfals.ghid360.ro/?city=1&zone=43&group_by=zone&order_by=name&width=600

      Oricum iti multumesc ca mi-ai amintit. Trebuie sa fac si comparatia asta in ultimul post.

  4. Patrick

    „E limpede ca atunci cand MIZERIA “PRIMA CASA” va disparea…”, TF – ADJUDECAT!

    De cam mult timp asteptam sa dispara, insa, nu avem nicio garantie daca si cand va disparea. E adevarat, impactul sau in piata imo a fost din ce in ce mai putin important, cu fiecare numar ce se succeda, scadea si importanta sa. Insa, din pacate, in continuare exista! Nefiind jurist, vin cu o intrebare: cum sa procedam ca PC sa dispara mai repede? Aici nu ma refer sa iesim in strada metoda Londra (incendieri, distrugeri etc), ma refer strict la cai legale.

    E limpede ca sunt din ce in ce mai multi romani ce sustin „inchiderea” acestui mecanism cu dublu rol: inrolare la sclavie si mentinerea preturilor ridicate. Practic, prin PC, statul (adica noi)plateste creditele pe care unii nu le mai pot „duce”, in timp ce, preturile raman umflate tot datorita „ajutorului” de stat (tot noi) prin PC. Direct spus, fiecare om de pe acest forum da bani din buzunarul sau pt a mentiune preturile ridicate la imobiliare! Ar fi interesant de vazut o statistica cu banii platiti de stat (noi) pana acum la PC, doar sunt bani publici, nu?

    Chiar si cu PC activ, preturile vor continua linia descendenta, insa, PC trebuie inchisa! NU mai am chef sa dau bani (munciti la virgula) ca sa tin preturile la imobiliare ridicate! Mai exista un senator „curat” in tara asta? Credeti ca o petitie semnata de mii de oameni poate grabi inchiderea PC? O zi buna va doresc! 🙂

      1. @ GM Prima Casa isi va da duhul la finele acestui an sau cel tarziu primavara viitoare… Eu raman la parerea ca BNR va interveni fortat de conjunctura mondiala care nu mai poate tolera credite cu 5 %…

        Cand se mai plimba zilnic 10-20 de dosare PC, ce rost mai are programul ? Ok, am inteles rolul de PROTECTIONISM pentru escrocii bancheri si imobiliari insa bani la buget din impozite pe tranzactii nu prea mai vin…

        O piata libera cu preturi generate de raportul cerere / oferta, ar insemna sute/mii de tranzactii in fiecare zi…

        Eu am o oarecare satisfactie, GM, cand vad ca de fiecare data atunci cand apar articole IMO in presa, comentariile cititorilor sunt tot mai vehemente… Jegurile imobiliare incep sa inteleaga ca orice manipulare nu face altceva decat sa ii adanceasca in hasnaua din care oricat de mult ar manca tot se afunda din ce in ce mai tare… Daca si Ruxandra Cleciu a ajuns sa se roage ca macar preturile sa ramana asa cum sunt acum… inseamna ca balonul imobiliar a ramas cam cat un prezervativ…

      2. GM

        @ tavanulfals: conjunctura mondiala va produce valuri in ro abia spre inecputul anului viitor, chiar daca ele vor fi de tsunami pentru noi. si oricum bnr este un biet instrument de manevra in mainile politicienilor. nu vor face nimic impotriva intereselor mafiei bancare in ro.

        crezi ca intereseaza pe cineva banii de la buget din nr de tranzactii?!? au bani garla, si la rezerva bnr din imprumutul fmi, dar si atragerea de pe piata interna si internationala. ca noi vom plati dobanzile si comisioanele acestor credite din cauza incompetentei/coruptiei politicienilor asta e alta poveste – care iarasi nu intereseaza pe nimeni.

        articolele imo sunt apa de ploaie si intr-un sens si in altul. prostii care cumpara nu cumpara neaparat infuentati de ele, iar cei care au ochii si mintea deschise oricum stiu ca pe imopedia&co se mananca rahat la greu. deci iarasi nu conteaza.

        ce conteaza? ca preturile din piata stagneaza in ciuda realitatilor economice si a dorintei noastre – cei care ne adunam pe aici la tine pe blog.

        2013 este o tinta din ce in ce mai fezabila!

    1. Al Bundy

      Robert, ti-a mai zis lumea p-aici ca esti duuus tata!

      Ce treaba au lectiile de credinta cu imobiliarele si blogul asta nu inteleg sa ma bati! 😦
      Ai grija cand postezi ca poate confunzi blogul cu altul, si cauta prozeliti in alta parte. P-aici lumea are alte treburi!..

      @TF
      sterge ambele posturi t rog!

      1. bogdan

        La rubrica de stiri de pe respectivul site (Razbointrucuvant) se gasesc niste sinteze si analize de stiri din domeniul economic/social foarte bine gandite si documentate. Recomand cu caldura. Macar pt partea asta merita vizitat, daca subiectele de credinta crestina nu reprezinta niciun interes. Desi eu consider ca sunt mai importante acelea.

    2. florianmirea

      Da, e un site religios reusit acela si il urmaresc! Desi e off topic, sper sa iti lase commentul! Poate odata cu intelegerea sistemului imobiliar mafiot bancar, vom ajunge si la o ataraxie spirituala! 🙂

    1. Alex II

      Mda.. e scris in asa fel incat sa te ie prin invaluire.. ca un sarpe boua ce se pregateste sa

      Pentru cei care inca cauta chintesenta pe romaneste ar suna asa:
      „Cumparati acum ca este minumul istoric!” 🙂

      PS: Ca fapt divers.. ma raportez personal la alea 10% din leitmotiv. Sie mie imi creste salariul undeva cu 10%

  5. Gibone cel Aspru

    Apartamentul ala de nu ar trebui a coste peste 25.000E.
    asta inseamna 400E/mp.
    Deci cine a dat 700E/mp tot bou ramane si probabil tot cu credit l-a luat.
    Sa va transmit un pret proaspat la gri, casa in constructie in aceste zile: 200E/mp si cuprinde asa: proiect casa c+a+i, structura zidarie portanta, zid 50cm (caramida pusa in lung 38 + termoizolatie 10cm), usi si ferestre, toate instalatiile, acoperis tip pod cu invelitoare tip Lindab, rigips pe pereti si centrala termica.
    Asadar 200E/mp. Sa zicem ca-l va duce la 300E/mp. Manopera este atat cu firme cat si la negru, dar sa punem 400E/mp pt acoperirea partii la negru.
    Nu sare de 400E/mp finisata, believe me.
    In total acest exemplu de casa, cu 150 mp construiti, cca 120 locuibili va costa 60.000E. Nu mai spun ca la cca 40.000 parterul va fi deja locuibil. La toate astea se adauga terenul, bineinteles.
    Deci 42.000E pt un cotetz din 69 nu e inca enorm?

    1. GM

      @ Gibone: pretul pentru coteztul din 69 VA FI enorm peste vreo 1-2 ani. Acum, din pacate, este mult sub piata supraevaluata pe care PC il mentine. Si ca sa fim corecti in continuare, cred ca ar fi bine de precizat ca terenul, utilitatile si finisajele pot dubla suma pe care ai mentionat-o.
      Si eu vreau sa scada preturile aberante din acest moment, dar sa nu aruncam niste preturi in derizoriu, ca nu ne mai ia nimeni in seama…

  6. Gibone cel Aspru

    Stiu ca terenul este o problema. Sunt aberante in orasul asta, si din pricina asta avem zone intregi centrale / semicentrale pline de cocioabe insalubre cu retardati care se cred milionari in euro dar traiesc ca in evul mediu.
    Ideea era sa constientizeze lumea ce inseamna 1000E/mp in bloc f vechi, nu vechi, in cond in care se poate construi nou cu jumatate din suma asta.
    Nu exista nicaieri in Europa decalajul pe care il avem noi intre salariul mediu si pretul (cerut) al unui mp de constr din aceeasi zona a salariului luat in calcul.
    Sunt multi indici care arata ca la noi ar trebui sa fie prturile intre 1/3 si 1/2 din cat sunt acum.
    Si vor ajunge aici, pt ca sistemul bancar nu poate sa sustina imprumuturi nebunesti la nesfarsit. Ca sa nu mai spun ca nici executarile nu pot fi amanate la infinit. E suf sa fie cateva mediatizate si se baga frica in inconstientii astia care platesc din bani de impumut de parca i-ar fi gasit pe strada.

    1. Alex

      Salut Gibone cel Aspru,
      Exact acelasi decalaj, dca nu chiar mai mare, exista in Chisinau. Am fost acolo in luna mai – la un prieten. El si-a cumparat un apartament de 2 camere, 60mp, periferic, bloc anii 70, cu 40.000E. Asta in conditiile unor salarii medii in capitala de 200-300E si a unor dobanzi la credite absolut prohibitive.

      Explicatia mea este ca mare parte din fondul locativ este detinut de marii mafioti locali, care pot astepta „oricat este nevoie” pana obtin pretul cerut de ei. Complementar cu asta, nu exista blocuri de locuinte noi, care sa puna presiune pe cotetele sovietice…

    2. GM

      @ gibone: nu sistemul bancar sustine imprumuturile nebunesti, ci statul roman care il garanteaza, adica eu, tu, TF si altii de pe aici care platim ca boii impozitele si taxele la zi catre stat…

  7. marincica

    uitandu- ma peste anuntul telefonic ,gasesc urmotorul anunt ; CASA BRD de 10. Prima Casa. Avans incepand cu 5% dobanzi foarte mici, zero comision de acordare. Pe pagina asta tocmai ai gasit creditul imobiliar perfect. Pe urmatoarea pagina s-ar putea sa gasesti locuinta perfecta. BRD Groupe Societe Generale – Tot mai simplu; ** 17 Aug asa de disperati au ajuns,

    1. Popescu

      http://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/credite-imobiliare/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=textads&utm_campaign=imo_z

      Nu mai stati pe ganduri, aplicati acum. Deci cat de mizerabili au ajuns, cum prezinta ei situatia:
      Valoare credit: 60.000 EUR
      Durata: 20 aniLa un avans 15%
      dobanda : indexabila, Euribor 3M + 2,5%
      DAE : 6,01%
      Rata lunara: 457 EUR
      Suma totala platibila de client : 99.774 EUR

      Parca nu suna asa rau nu? cand te uiti la suma totala de rambursat, numai ca GARANTAT la sfarsitul celor 20 de ani Suma totala platita de client poate fi mult mai MARE. Sau e dobanda fixa si nu vad eu????
      MANIPULAREA a ajuns la dimensiune de cea mai joasa speta, nenorociti ordinari. Si cand ma gandesc cati naivi avem printre noi………

      1. Alex II

        vezi.. daca nu ai urmarit evolutia prima casa nu ti-a sarit Rata in ochi.

        In 2009 era de max 320 Euro (cu tot cu comisioane) pentru acelasi imprumut. Acum.. daca ai selecta 30 de ani cu 5% avans sunt 450 de Euro pe luna. Diferenta de 130 Euro nici ca se mai cunoaste. 🙂

  8. Alex II

    http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/calaii-financiari–isi-cauta-victimele-cu-datorii–a-inceput-cursa-executarilor-silite-17241.html

    Bancile isi incep o noua campanie de executari silite si licitatii, pentru a-si recupera o parte din banii pe care i-au dat cu imprumut celor care au cumparat un imobil, iar acum nu mai pot returna sumele luate. Perioada seamana oarecum cu inceputul anului 2009, cand creditorii deja intrasera in panica din cauza faptului ca incepeau sa creasca datoriile populatiei catre ei si trebuiau sa inceapa provizionarea.

    1. @ Alex II

      Chiar nu vezi ce preturi au apartamentele executate de bancheri ? Pardon, voiam sa zic apartamentele pe care bancherii se fac ca le executa. Prostituatii de la IMOPEDIA citeaza si ei ce le permite mafia… Preturile de la licitatiile ulterioare sunt tinute la secret. Ce vezi in articolul respectiv e doar praf in ochii prostilor „prima casa” !

      Oricum, daca intri pe prima pagina a acestei publcatii demne de „cascadorii rasului”

      http://www.media.imopedia.ro

      vei observa un „sondaj de opinie” cu niste raspunsuri prestabilite… lipseste insa cel mai realist „Si apartamentele vechi si cele noi se vor ieftini”. Banc cu prosti sau imopedia – unul si acelasi lucru 🙂

      Crezi că vor mai scădea preţurile apartamentelor în Bucureşti?Da, doar preţurile apartamentelor vechi (41%)

      Da, doar preţurile celor noi (9%)

      Doar în 2011 vor mai scădea, din 2012 vor începe să crească iar (15%)

      Nu, au ajuns la un punct din care nu mai au cum să scadă (13%)

      Nu, de anul acesta deja au început să crească (10%)

      Nu mă interesează, am bani să îmi cumpăr ce vreau (12%)

      591 voturi

  9. Alex II

    Romani vi se pregateste ceva..

    http://www.ziare.com/bani/credit-imobiliar/va-mai-tine-buzunarul-sa-luati-un-credit-ipotecar-iata-ce-rate-veti-avea-1114377

    Daca sunteti pregatiti, din punct de vedere financiar, sa va luati o casa, atunci poate ar trebui sa mai asteptati pentru ca preturile inca nu au ajuns la un minimum, mai ales daca vine si criza. Dar, odata cu asta, poate veni si o scadere a salariului.

    O scadere a valorii caselor poate avea ca efect si o scadere implicita a garantiei pentru care va trebui sa o puneti in cazul creditului ipotecar, fapt care va scadea si imprumutul.

    Toate bancile din articol vor minim 20% avans.

  10. feriti-va de credit

    Cred ca pentru cel putin 1000 de oameni site-ul asta a devenit o sursa corecta de informare imobiliara, si multi dintre noi datorita acestui site nu mai pune botul la ce scriu ziarele si la ce latra astia prin TV ; site-ul asta a facut multi oameni sa aiba mai multa incredere intr-o realitate imobiliara viitoara mult mai apropiata de veniturile noastre si de posibilitatile noastre, si cred ca nu in ultimul rand a salvat de la indatorare multe cupluri , sau cel putin le-a scurtat rata
    Deci : tavanulfals cel mai bun site de imobiliare si cel mai realist

    1. @ feriti-va de credit

      multumesc ! cred insa ca sunt medii virtuale care trateaza aceeasi tema mai bine decat mine; eu am am fost doar mai acid si am incercat sa aduc in prim plan SISTEMUL MAFIOT. Sa vada omul cum de la guvern, bancheri si pana la ultimul parazit de agent imobiliar se comploteaza pentru a-i goli buzunarele si a-i distruge viitorul.

      Totusi, daca 40.000 de oligofreni au crezut ca in conditii de criza extrema li se poate oferi un „cadou” de tip „Prima Casa” inseamna ca nici eu si nici ceilalti oameni cu atitudine nu prea am reusit mare lucru… Abia acum se observa o diminuare considerabila a numarului de naivi, dupa 2 ani de interventionism de stat in favoarea mafiei bancar-imobiliare.

  11. feriti-va de credit

    Mi-am mai exprimat opinia si cu alte ocazii legat de fazanii din prima plasa ;
    In primul rand cred ca sunt oameni slabi ca si personalitate, foarte influentabili , si nu de media ci de parinti sau de sot/sotie soacra etc .
    Unii probabil s-au imprumutat pentru ca vroiau sa scapa de chirie si de gura celor din jur, altii s-au incantat la ideea de a avea propriul lor apartament ( fara a se gandi la consecinte ) , cred ca au gandit doar la timpul prezent si au urmat spiritul turmei condusa de mass-media ( cu rol de cioban si caini).
    cunosc persoane care nu se simt in viata daca nu au cate 2 rate la banci , card de cretit descoperit / etc
    si daca stiu ca in cateva luni vor termina rata la un credit stau pe ganduri cum sa faca un alt credit si pe ce anume sa arunce banii.
    sunt multe persoane care traiesc pentru credit iar prima plasa pentru ei a fost un fel de „MUST HAVE”
    Mai sunt si cei din categoria : Baiat cu studii si casa
    Termina omul facultatea , se angajeaza pe 16-17 mil , si merge pe principiul ca fetele parca se combina mai usor daca le spui ca ai casa ta in bucuresti , deci alearga repede la un prima plasa , cat mai repede ca se termina , ca asa se aude la tv , ca se termina si cei care vor sa se grabeasca !!!
    .
    Si Cel Mai Important Factor Este : DE UNDE TE INFORMEZI
    1.Cel care se informeaza de aici banzadu-se pe argumentele tale nu va cumpara in veci prin prima plasa
    2.Cel care se informeaza de la TV – media , se va reactiona conform cu ce i se prezinta la TV gen : minim istoric, cumparati acum, acum e ocazia deoarece prima plasa se termina ;
    pe noi ne apuca rasul cand le auzim , pe ceilati ii determina sa fie „proprietari”

  12. Pingback: Adjudecat | Locuinta Mea

  13. Gibone cel Aspru

    Graficul revenirii la normalitate ar fi acesta:
    crestere aberanta 2004-2005-2006-2007-jumatatea lui 2008
    scadere jumatatea lui 2008-2009-2010-2011-2012

    Deci curba asta de revenire, tip Gauss, arata ca la finalul lui 2012 preturile vor fi ca la inceputul lui 2004, cand, de exemplu, o gars cf I Tei, 40mp costa in jur de 18.000E, sub jumatate din cat se cere acum.
    Salariul mediu 2004 era cu circa 30% mai mic decat cel de acum, insa preturile erau cu cel putin tot atata mai scazute, iar la articolele de baza erau cu 50-60-70% mai mici, adica preturile bunurilor de consum s-au dublat sau chiar triplat.
    Deci in buzunar , la anul, s-ar putea sa ne ramana , pe medie , cam tot atat cat in 2004, iar 15-18.000E sa nu fie deloc usor de strans.
    Dintre oamenii de rand, numai un berbec cu rahat in cap mai poate plati acum din bani luati pe credit 1000E/mp.

  14. Alex

    Gibone, nu stiu cum calculezi tu „scadere”. Probabil in euro, care este putin relevant pt economia RO. Relevant pt 95% dintre romani sunt LEII. IN LEI, valoarea apartamentelor din Bucuresti A SCAZUT PENIBIL DE PUTIN DIN 2008 pana acum!

    August 2008 – 1 EUR = 3,11 RON
    August 2011 – 1 EUR = 4,25 RON

    ESCROCII IMOBILIARI AU CASTIGAT 33% din cursul de schimb!

    Exemplu:
    IN blocul in care am locuit pana anul trecut, la Iancului, un apart de 60mp, 2 camere, semidecomandat, se vindea cu 90.000E in 2008.

    90.000 x 3,1 = 279.900 RON

    Acum 2 luni la agentia imobiliara de la metrou, erau anunturi intre 55-60.000E pt apartamente similare

    60.000 x 4,25 = 255.000 RON

    Variatie 2008/2011 = 279900/ 255000 = 9,76 %

    TI SE PARE MULT ?

    Oameni buni, preturile trebuie sa se prabuseasca cu 50-60-70% ca sa ajunga la adevarata lor valoare! Nu va mai imbatati cu apa rece ca „au scazut”! Asta e o intoxicare mentinuta de imobiliari, ca sa dea oamenilor de gandit ca „Dom’le, dupa atata scadere, e greu sa nu se ridice la loc.. Hai sa cumpar.. Ca daca o creste..”

    1. X

      Piticanie nesimtita !

      4000 locuinte in 2 luni … parca totusi PC4 are mai mult de 2 luni; oricum, asta inseamna 2000 locuinte pe luna; sunt ~40 de judete in tara, deci asta inseamna (grosso modo) 50 de contracte pe judet, pe luna; adica 1-2 contracte PC4 pe zi, in fiecare judet; wow … „duduie imobiliarele” …. „programul si-a atins scopul, acela de a ajuta oamenii sa-si ia o locuinta” …. bullshit.

      Din pacate, asa cum vad ca repeta „GM” din ce in ce mai des in ultima vreme, PC4 nu se va termina din initiativa cuiva din conducerea statului roman; si daca vin alegerile, PC tot va ramane; doar nu-si inchipuie cineva ca „ceilalti” nu au interese in zona asta.

      Parerea mea este ca doar o schimbare din afara tarii poate schimba ceva la noi (vezi bursele care iar pica, vezi Grecia care se pare ca o sa aiba scadere mai mare decat cea prognozata in acest an, vezi o eventuala impunere de catre BCE a unui avans minim pentru creditele imobiliare, etc).

  15. gudurelu

    Din nefericire am intalnit jegosul peshte imobiliar numit Vlasceanu Marius si pot confirma : este un mare excroc si cocalar.

  16. Pingback: Mugur Isarescu si Elena Ceausescu « Realitatea Imobiliara

  17. Pingback: Century21 Punct Ro « Realitatea Imobiliara

  18. Pingback: Manipularea Indicelui imobiliar Titan – Century21 Punct Ro | Locuinta Mea

Lasă un comentariu