CON FOC CITY


Dacă nu merge hidrantul 

Pompier e elefantul 

Trompa-i mică, rata mare

Prima Casă mulți proști are… 

Ar trebui să fiu trist pentru vitele care s-au lăsat duse de nas de escrocul Negoiță și au cumpărat cotețe într-un GHETOU ?  Zeci de familii au rămas pe drumuri iar eu sunt imun la disperarea lor. Am devenit un monstru  ???  Faptul că PROSTIA se plătește mie îmi dă o stare de bine, de confort… city.

Autointitulatul ”căutător de comori” a profitat la maxim de Programul Prima Casă și le-a vândut acestor oameni săraci cu duhul  niște iluzii garantate de STAT 100 %…   Paradoxul țării în care trăim este faptul că un astfel de intelectual cu diplomă de BIOTERRA care face evaziune fiscală și apare în diverse stenograme negociind  cu interlopi proxeneți  poate ajunge primar, vicepreședinte al celui mai mare partid politic.  Un astfel de popor de oligofreni merită altceva ?  Vă răspund tot eu – NU !

PSD-istul cu milioane de euro datorii la STAT fentează insituțiile cu proiecte mincinoase, obține autorizația de construcție pentru birouri iar mai apoi tranformă proiectul în ansamblu rezidențial și mai adaugă două etaje,  nu are autorizații de mediu și nici de la pompieri . Cu toate astea  a fost votat de sute de mii de vite cu buletin de București…   Nu cumva avem edilii și conducătorii pe care-i merităm ?  Vă răspund tot eu –  DA !!!

După ce au semnat contractul de vânzare-cumpărare  și actul de sclavie pe 30 de ani cu banca, naivii și-au dat seama că nu funcționează hidranții, că sunt pene de curent, fluctuații de tensiune care le strică aparatura electrocasnică, finisaje proaste, miros de gunoaie, animale putrezite și arse de la Protan și Ecorec S.A.

 Și au început să facă sesizări la administratorul complexului… Dar ce să vezi ???   Au fost luați în batjocură…  Adică un fel de :  ”Dacă ai fost prost și te-ai mutat aici ce să-ți fac ?”   Ca în reclama de la Auto Meridian cu lăutarul ăla manelist samsar de mașini care îi spune clientului – Băh, dar multe vrei tu, băh băiatule !!!   O vrei și pe mama și pe tata…

 

Radu Stroe, ministru delegat pentru administrație se miră și el de cum s-a obținut autorizație de supramansardare din LEMN la etajul 10…   Dumnealui se poartă de parcă ar fi aterizat recent în România de pe altă planetă și nu știe cu cine s-a asociat partidul său (PNL) în alianța USL.

Ca să vedeți că am și motive întemeiate să fiu malițios, priviți dragi prieteni ce rată plătește această proastă care muncește ”zi lumină” pentru un apartament în ghetoul CON FOC CITY – 365 EURO !!!

 

Zecile de familii care nu mai au nimic începând de astăzi și celelalte sute care pentru câteva luni de zile vor avea și miros de igrasie pe lângă odorizantul natural de la PROTAN ar trebui să umble pe stradă cu pancarte atârnate de gât pe care să scrie ”Cine mai face ca mine, ca mine să pățească !!! ”

(foto MEDIAFAX)

Un stat de infractori și de nenorociți care garantează escrocheriile mafioților nu mai poate fi îndreptat prin metode ortodoxe.  Nu vreau să devin extremist dar fără mitralieră mă tem că orice demers e inutil…

Ce petiții, ce reclamații, ce tavanfals…  Fugiți din țara asta blestemată !!!   Întrebați-o pe prietena blogului – Ioana cum a reușit să emigreze în Canada pentru că aici totul e pierdut.  Lăsați atitudinea de nulitate patriotardă și deschideți mai bine ochii.  Nu se mai poate schimba NIMIC !!!   Și vă spune asta un om care între a face ceva și a aștepta să vină de la sine acel ceva a ales prima variantă… E COD ROȘU de prostie în România.

Victor Ponta, oprește JAFUL  NAȚIONAL PRIMA CASĂ care nenorocește oamenii pe viață !!!

413 gânduri despre “CON FOC CITY

  1. Ex-Bancherul

    @ all :

    pentru cei care inca isi mai tin banii in 100 % usd (daca exista asa ceva) : vedeti ca pana pe 20-30 octombrie sa diversificati cat mai puteti pentru ca urmeaza o slabire accelerata a usd pe fondul aparitiei unui nou razboi in Orientul Mijlociu … in acea zona un nou razboi inflameaza pretul la petrol si petrolul evolueaza invers corelat cu valoarea dolarului (cand creste una scade cealalta si viceversa).

      1. Ex-Bancherul

        @ frexo:

        euro e o valuta de risc mediu si este o valuta direct corelata cu petrolul fata de usd … asta cu o singura exceptie: momentul cand germania iar mai starneste rahaturile grecia, portugalia, spania ,,,etc pentru a cobora valoarea euro pentru a-si avantaja exporturile sale …. cine a zis ca „uniunea europeana” e pentru catei ? … e pentru germania, al 4-lea reich – UE , nu e pntru fraieri …fraierii sunt ca sa consume si sa le fie exploatate resursele, ce e asa greu de inteles? :D?

        UE este un nou URSS in care a fost inglobata intreaga Romanie cu vointa si acordul ei 🙂 …nu e amuzant?

        Ceasca a fost impuscat dupa ce a vrut el sa arate ce coios era el in relatiile internationale cu URSS, SUA, Orientul apropiat, etc… si cat de tare era el in reprezentarea Romaniei in fata altor tari (adevarul e ca a fost tare … ia unul cu 4-5 clase de pe strada si da-i o tara de condus, vezi cat poate face! … ) gen kkt-ul ala de Rusia sau Ungaria (vezi interesele lor in Transilvania, etc…) …

        Dar lasa ca scapa Romania de UE si zona euro cat de curand …are Romania steluta ei norocoasa acolo undeva pe cer 🙂 … si are drumul sau si viitorul ei, viitor distinct de diverse conglomerate administrativ-politice create (gen URSS, UE, etc…).
        Iti garantez asta :D!

  2. iou

    1. cat ma bucur ca a inviat costel! i-am simtit cu totii lipsa. asa valoare comentariilor o sa creasca semnificativ! vezi numa’ sa nu pierzi prea mult timp pe aici ca incepe azi-maine campania si poate te retinem de la impartit galeti, brichete si mici …

    2. am vazut ieri documentarul de la „Romania te iubesc” – „Romania la fier vechi” si am ramas surprins sa vad cat tupeu au prins jegosii de tigani in fata autoritatilor. Si foarte interesant cum stiu ei sa jongleze cu actele si cu firmele fantoma…stiu pt. ca dau spaga la romani in principiu sa-i invete, iar romanii – avocati, judecatori, senatori – nu se gandesc mai departe de piciorul broastei ca incet incet toata tara se va vinde iar ei se pot pisha pe banii de spaga luati de la tigani pt. ca doar in afara tarii se mai pot bucura de ei. Fara voia capetelor luminate de la bucuresti nu s-ar primi nici un gram de fier fara acte la remat!
    Puteti vedea reportajul aici, vi-l recomand:

    si cum tot zic de multa vreme, puroiul e la carmuire si n-o sa se sparga buba prea curand!

    1. Ex-Bancherul

      @ iou:

      ”puroiul e la carmuire si n-o sa se sparga buba prea curand”

      tare negativist mai esti … 🙂
      ma refeream la spartul bubei prea curand 🙂 ;)… in luni de zile poate … poate saptamani 🙂

  3. Ex-Bancherul

    @ all:

    http://www.mediafax.ro/economic/romania-ar-putea-avea-in-2013-prima-data-dupa-2008-crestere-economica-peste-cea-a-singurului-stat-ue-care-nu-a-intrat-in-recesiune-10180448

    e naspa in Romania …fugiti cat mai aveti timp !
    e ironie, v-ati dat seama, nu? 🙂

    a pleca acum e ca si cum ati vinde o moneda dupa ce ati urmarit-o depreciindu-se pana la capat …. si o vindeti in momentul ei de maxima depreciere marcand pierederea … asa se traduce situatia de acum.

    parerea mea…

      1. Alexx

        @Ex
        FMI prognoza , in Nov 2011, crestere de 2.5-3.5% pt RO 2012. Acum, estimarea e 0.9%…

      2. @ Ex-bancherul

        Ma intreb daca te vei vindeca vreodata de optimism. Nu iti dai seama ca declaratiile astea ale FMI sunt doar apa de ploaie ? Ce suport logic are cresterea asta economica atata timp cat investitiile s-au diminuat considerabil iar datoriile franeaza consumul ?

        Imbecilii de la FMI prognozau si pentru 2012 crestere de 2,3 % si acum au ajuns la 0,9 %… Hai sa fim seriosi ! E doar o informatie menita sa mai opreasca putin leul din cadere. Ma surprinde faptul ca tocmai tu iei in serios astfel de comparatii cu Polonia care a reusit sa obtina fonduri europene intr-un an cat o va face Romania in 100…

      3. Ex-Bancherul

        @ Florin TF:

        Florin, aici – acest blog – e un mediu public.
        Aici trebuie sa fiu atent ce zic si ce nu zic.
        Dezvoltarea de care zic nu se bazeaza pe bani europeni -asta e o himera imensa si inca politicienii nu au inteles-o.

        Dar mai multe chiar nu pot sa zic.

        Ceea ce am zis in raspunsul pt Avenirv e valabil, de aplicat pe o durata pana in 2016-2017.
        Nu maine.
        Nu azi.

        Si multe rele mai sunt de intamplat pe aici, prin Romania – inca nu am atins „fundul marii” . Dar nici mult nu mai e.

        Ce rost ar mai avea o turnura atat de pozitiva de care amintesc eu fara o clasa politica schimbata din temelii ? Nu s-ar putea intampla.

        Ma bucura ce a zis FMI pentru ca intotdeauna baietii astia o nimeresc pe dos. Ma intelegi?
        Asta duce la un soc socio-economic. Care soc socio-economic pune bazele unei schimbari.

        Ce am zis eu e aplicabil nu azi, nu maine. Ci pana in 2017-2018.

        Si fara curvele care sunt acum in politica.
        Si banii vor veni din alta parte , nu de la UE. UE nu exista de fapt, e un instrument german de extorcare a statelor mai slabe. banii germani bagati sunt un cost mult inferior fata de profitul pe care il fac germanii.
        La un moment dat se termina si gluma asta numita „UE si euro” …

        Ce conteaza in perioada aceea de Criza (pentru ca atunci va fi criza cea mai dura , nu acum) e daca ai sau nu ai materii prime si resurse.
        Si noi avem.
        Sunt multe de zis.
        E nevoie de rabdare ca toate vor fi bine, ai garantia mea. 🙂

      4. Bulgaru

        Bancheru’
        Interesante previziuni. In unele cazuri poate ar trebui sa iti verifici sursele de informare (nu ma refer la ce apare in ziare) . Te rog nu te supara dar aici intra si oameni sa zicem mai putin informati care ar putea lua drept bune cele spuse. Observ ca uneori prevezi apocalipsa alteori viitor de aur tara are…altadata ajunge euro in tavan. De fapt cui se adreseaza comentariile ? Vrei sa starnesti confuzie ? Poate ceva mai multa retinere daca scopul comentariilor este nobil. As fi multumit daca ai lua mesajul meu drept unul usor critic dar constructiv…

      5. liviu

        @bancher

        Pai parca spuneai acum 2-3 sptamani ca in cateva spatamani se va ajunge la fundul sacului la modul drastic.
        Adica s&p se vor duce la fund, indicatorii macroeconomici – buf etc.
        Acuma vb de 2017-2018 ca termen limita pt. prabusirea
        Romaniei
        Ma asociez cu bulgaru in a-ti atrage atentia sa ai grija ce vb totusi.
        Nu esti pe camp si poate, vorba lui, te mai iau in serios niste oameni.

      6. avenirv

        @bankerini a zis:

        „Ce rost ar mai avea o turnura atat de pozitiva de care amintesc eu fara o clasa politica schimbata din temelii ? Nu s-ar putea intampla”

      7. avenirv

        @bankerini
        io sunt foarte batran cum zic greii de pe forum si mi-a tremuraqt mana (dar asta poate sa fie un asset important) si s-a dus raspunsul inainte de a scrie …raspunsu.

        deci ai zis:
        „Ce rost ar mai avea o turnura atat de pozitiva de care amintesc eu fara o clasa politica schimbata din temelii ? Nu s-ar putea intampla”

        acum spun foarte ferm, aici nu este gri:
        asta nu se va intampla niciodata.
        romania asa a fost dintotdeauna.
        pozitia geografica, mixtura de rase, traditia intrata in dna de a avea un stapan/licurici-pana si mancarea nationala nu este romaneasca-, usurinta de a gasi ceva acolo ca sa supravietuiesti a creat o filozofie a minimei rezistente si a „descurcarii”. nici acele generatii de politicieni de care se tot viseaza nu au fost mai bravi. taranistii lui maniu-mihalache prin anii 30 se aliasera cu criptocomunistii si defilau cu pumnul ridicat, liberalii prin anii 40 se aliasera pe fata cu comunistii acum cu fata la lumina si tancurile din est in spate (dar si cu aprobarea de la vest), etc, etc. curios este ca romanii sunt convinsi ca stiu totul si toate, ca sunt net superior kinezilor si indienilor, de fapt tuturor. in software pe aici, cea mai mare durere pt un romanash este sa aiba PM kinez sau indian, este bolnav de asta.
        cat timp romanii isi vor cunoaste istoria din versurile lui eminescu (emin sau …ovici) nimic nu se va schimba.
        boierii localnici (si buni si rai) au fost „disparuti” de fanarioti, cei ce se pretind os de boieri acum vin din fanar, slugoi la turci. si asa si-au batut joc de romania scotand banii din tara din vremuri veki (daca-ti aduci aminte din literatura: fac pod de pungi pana la stambul dar eu voi fi domn). romanul il aduleaza pe cantemir care dupa ce a fugit cu petru cel mare numai ca roman nu s-a comportat.
        cu nemtii ce sa zicem, dupa ce in doua razboie i-am tradat nu poti sa le ceri sa ne iubeasca prea mult.

        deci repet: clasa politica va fii intotdeauna aceasi la romanika.

        eu zic ca nu este vina nimanui, istoria l-a trasformat pe roman intr-o masina de bascalie si pareri proprii de diamant (adica absolut inamovibile si de neschimbat).

        sa vedem reflexele acum.

      8. Ex-Bancherul

        @ Bulgaru, Liviu:

        ”Observ ca uneori prevezi apocalipsa alteori viitor de aur tara are…altadata ajunge euro in tavan”

        ”Pai parca spuneai acum 2-3 sptamani ca in cateva spatamani se va ajunge la fundul sacului la modul drastic.
        Adica s&p se vor duce la fund, indicatorii macroeconomici – buf etc.
        Acuma vb de 2017-2018 ca termen limita pt. prabusirea
        Romaniei”

        De cand sirul evenimentelor trebuie sa fie liniar doar pentru ca gandirea umana le vede ca fiind liniare ? Da, o sa urmeze niste belele cat de curand in piata de capital , o sa avem o fluctuatie a petrolului si valutelor datorita evenimentelor din Orientul Mijlociu care vor urma (nu cele ce deja au fost) si da, Romania, are niste asi deosebiti in maneca in viitor … dar nu utilizabili de banda asta de furaciosi (actualii politicieni) datorita unei conjuncturi nefericite care va urma tocmai datorita repercursiunilor zonale ale crizei din Orientul Mijlociu (implicatii pe pretul carburantilor, putere de cumparare, modul de tratament al debitorilor de catre banci care au cam ramas in pana de bani de la bancile lor mama, etc…) .. tot ce am spus are toate elementele interconectate intre ele, ce am spus absurd?

        Sunt doar evenimente in diverse momente temporale … peste 1-2-3 saptamani , peste 1-2 luni peste 2-3 ani… chiar nu am inteles care e miza pozitiei luate de voi … eu sa raspandesc panica? de unde si pana unde?
        Eu doar descriu ce mi-a mai trecut si mie pe la ureche.

        Gata, nu va mai zic ca trezesc reactii pe aici 🙂 …oricum de retinut ati retinut voi si o sa-mi ziceti …uite ba ca nu ai avut dreptate ! Saaaauu: ba, de unde mortii tai ai stiut ma?

        ”Nu esti pe camp si poate, vorba lui, te mai iau in serios niste oameni.”

        mi-e greu sa raspund la o asemenea replica fara sa imi dispara starea de amuzament 🙂 … deci nu o sa raspund la aceasta replica directa si neinveselitoare.

      9. Ex-Bancherul

        @ Avenirv:

        cum am mai zis in raspunsul catre Florin , cred.. : tratarea viitorului din perspectiva trecutului ….

        pana sa fi fost prima oara lebede negre intr-un lac montan de nu stiu unde (Alpi cred, nu sunt sigur) toti bagau mana in foc ca toate lebedele sunt albe.

        Viitorul rezerva surprize Avenirv 🙂

      10. avenirv

        @bankerini

        exact (citeste ce am scris), tocmai din perspectiva istorica romania tot in kkt va ramane. asta este si n-ai ce-i face.
        vezi istoria romaniei si vei vedea ceva ca un fir rosu: totdeauna am avut un licurici la care am…dar totdeauna. pana si buerebista nu a fost decat un celt.

      11. liviu

        @bancher
        ” peste 1-2-3 saptamani , peste 1-2 luni peste 2-3 ani”

        Am inteles acum, aplici tehnica ambiguitatii entropic-argumentate.
        Da’ s-o stim si noi, si e ok 🙂

    1. Inkorect Politik

      Cred ca astia de la imo punct ro stau prea mult pe blogu’ ala…. cum ii zive ma… aaa .. da, tavanu’ fals, si s-au molipsit 😉

      Acum noaptea au cosmaruri cu scaderi la mp si ziua scriu ce nu ar trebui sa apara pe imopunctro. Asta pana cand o sa observe patronul ce fac ei acolo lol

    1. Ioana 2

      Mai fraiere misogin,iti dezvalui un secret care sper sa te ajute in viata ta … imobiliara

      Dezicia de achizitie imobiliara o ia FEMEIA, barbatul este o anexa. Cand o sa inveti lectia asta, o sa poti sa treci de clasa I de imobiliare, si o sa iti predam clasa II

  4. @florin
    Ciao
    Vorbeai de optimismul lui banker in relatie cu declaratiile fmi-ului….il admir ..e o mare calitate…
    Dar nu Vi se pare CA traiti in ro in deja vu al anilor 39-40 prin polonia ocupata de nemtii si naivitatea si optimismul evreilor bagati la ghetto???
    Care in fata trenurilor spre gazare Inca mai ii credeau pe ss-isti care ii asigurau parinteste CA merg la munca la Tara in peisaje rurale de vis?
    Ssevena devenit FMI si CA si primii vor disparea in cativa ani…ramanand o amintire sumbra…va las sa ghiciti ce natii au luat local metaforic al evreilor din Europa….

    Optimismul are un SCOP si serveste un obiectiv….de obicei comunitar sau de dezvoltare personala….Cel in exces poate deveni distructiv
    @mihaela
    Cum spuneam….lasati principiile de baza ale etiologiei…educatiei….ladati-l si pe Verdi….si propuneti CA SCOP sa seven it I buna in domeniul ales….CA veti fi automat si cautata si apreciata si remunerata….principiul de baza al functionalitatii profesionale…..scopul final al educatiei permanente este dezvoltarea personala si progresul economic, motorul unei economii sanatoase care automat genereaza consum si prosperitate…..
    Cu stima
    ioana

Lasă un comentariu