Anunțul Corect … excomunicat ? Doamne ajută !


Anunt Vânzare Catedrală

http://www.primatv.ro/stiri-focus/catedrala-de-vanzare.html

http://www.gandul.info/magazin/catedrala-mantuirii-neamului-a-fost-scoasa-la-vanzare-pe-un-site-de-imobiliare-este-facuta-din-banii-mei-si-ai-altor-contribuabili-la-bugetul-de-stat-14307990

http://www.evz.ro/incredibil-catedrala-neamului-a-fost-scoasa-la-vanzare-pe-un-site-de-anunturi-reprezentantii-bor-sunt-revoltati.html

http://www.dcnews.ro/catedrala-mantuirii-neamului-scoasa-la-vanzare-patriarhia-romana-este-un-anun-fals_475918.html

Stimate reprezentant al Patriarhiei Române,

Site-ul Anunțul Corect este un mediu virtual Pro Bono Publico unde intermediarii imobiliari cu practici și comisioane abuzive sunt interziși. De-a lungul ultimilor ani aceștia au făcut tot posibilul pentru a ne zădărnici eforturile. Noi asigurăm o platformă corectă de informare și relaționare directă între vânzător și cumpărător dar nu putem șterge în timp real toate anunțurile care încalcă termenii și condițiile site-ului fie că e vorba de abuzuri vis-a-vis de proprietarii de drept ai imobilelor sau de glume proaste cu intenția evidentă de decredibilizare. Totuși, modul în care s-a propagat această farsă mă face să cred că e opera premeditată a unor jurnaliști.

Postarea la care faceți referire este în mod evident o ironie la adresa Bisericii Ortodoxe Române, ironie pe care – să fiu sincer – o meritați pe deplin având în vedere că ați rămas o instituție de Ev Mediu însă vă asigur că anunțul va fi șters de îndată ce colegul de la tehnic va ajunge la birou. Nu tolerăm astfel de practici. În ceea ce privește concluzia denigratoare pe care ați tras-o și anume că anunțul ar fi apărut pentru a face publicitate site-ului, vă asigur că nu vă avem pe dumneavoastră drept model existențial atunci când scoateți oase din pământ, le îmbrăcați în veșminte prețioase și le oferiți turmei spre venerare pentru a strânge bani în cutia milei…

Ar fi bine să renunțați la intimidările de tipul ”există și o cale legală de acționare” pentru că odată cu trecerea bunicilor noastre la ”cele veșnice” nu veți mai avea pe cine să păstoriți, pe cine să îndemnați să voteze cu Victor Ponta sau să pupe icoane și moaște. Faptul că acest proiect demn de megalomania lui Ceausescu a provocat atata dezgust ar trebui să vă pună pe gânduri și să înțelegeți că problema reală nu este anunțul respectiv ci percepția oamenilor care mai și gândesc. Site-ul Anuntul Corect nu a fost creat pentru profit, eu împreună cu colegul de la tehnic punând în slujba cetățenilor această platformă cu titlu gratuit. Nu avem nevoie de publicitate mascată și nici de conflicte inutile cu terțe persoane/instituții.

Rămân la părerea că înainte de a formula supoziții ridicole ar trebui să plecați de la premisa că omul în esență este bun pentru că numai o astfel de atitudine reflectă voința lui Dumnezeu și intențiile Sale pentru umanitate. Regretăm incidentul și sperăm că nu vom fi arși pe rug din cauza anunțului respectiv.

Florin Lazăr

Anunțul Corect

Reclame

Posted on 20 Mai 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 500 comentarii.

 1. INCA mai exista agenti imo!! http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_492250/As-dori-ajutor-in-aceasta-situatie-controversata-probleme-cu-un-agent-imobiliar.html

 2. Aia saracii din Orhideea Gardens care au dat o poala de bani in bula bulei s-au trezit cu Onyxu in fata la nici 20 metri ciuciu soare 🙂 luxul la romani 🙂

 3. @Avenirv,
  Tu pe deoparte faci paralele Romania Canada privind raportul pret imobile salariu si pe de alta spui ca Romania nu poate garanta cei 100000 de euro din banci ? Nu ar fi cazul sa te hotarasti?Eu ti am spus ca astfel de comparatii si dari cu parerea sunt fortate pt ca in Romania sunt riscuri mai mari dar tu zici ca eu sunt bun la politica 🙂 Eu zic ca sunt bun la economie 🙂 te las pe tine cu politica diasporei ca e la moda 🙂

  • unde am spus eu ca smecheria cu 100K este NUMAI in romanika ? te rog, ca un om de onoare si specialist cum esti, indica-mi si mie. este peste tot.
   deci ar fii bine sa nu faci afirmatii nefondate. eu cred ca virgula cuvintele au valoare si deci nu mintii ca eu am zis asa ceva.
   daca peste tot piata imobiliara este manipulata atunci asta este starea ei normala.
   de fapt orice piata este manipulata. omul face si el parte din piata.
   realitatea bate idealul.
   deci din nou, te rog citeaza unde am spus eu ce spui/minti tu ca am spus eu !
   te felicit pt ca esti bun la economie. ce-i al tau este al tau, se vede.

   imi cer scuze daca ai mai putin de 850K euro. eu asa aveam senzatia pe baza cunostiintelor tale de piata si economie. am gresit.

  • @ Avenirv,
   Referitor la Schiller nu-ti mai dau meditatii gratis 🙂 esti prea mosier pt mine 🙂 si oricum pt tine Schiller e prost deci imi dau seama ce parere ai despre mine.Esti prea diversificat pt mine 🙂 Pt tine manipularea justifica orice aberatie pt ca tu numesti manipularea piata 🙂 si spui ca pretul corect nu exista nici macar ca estimare matematica.Si totusi timpul a aratat clar ca deviatiile de la valoarea corecta s-au corectat chiar si in economii cu pretentii capitaliste.Nu vrei sa raspunzi cat crezi tu ca ar fi normal sa coste un mp de imobil semicentral in capitala sau ai raspuns deja si am sarit eu randul 🙂

   • de unde stii ca estimarea (deci este o estimare, da ?) matematica este cea corecta ?
    shiller nu spune care preturile sunt corecte ci arata cam cum se compara agregat cu multe chestii luate in considerare cu o baza de pe la 1800 si ceva parca, este un an fix dar mi-e lene sa caut. este acela pretul corect ? ce inseamna pretul corect ?
    si de ce numai pana la 1890 si nu mai jos ?
    in indecsii sai exista si locuintele din romanika ?

    felicitari pt felul original in care il intelegi pe shiller.
    din nou, da-mi citatul unde shiller spune ceva de pretul corect ! poate ar fii bine sa citesti.
    pt tine cuvintele nu au valoare ?

    intelepciunea populara vorbeste ca de la 5-6 salarii anuale medii o locuinta modesta devine scumpa. nu de la schiller.

    din nou, cand vorbesti de cineva nu spune ca a zis „ceva” numai pt ca acel ceva este idea ta (pe care o respect, traim intr-o lume libera doar!).
    spune EXACT ce a zis.

    shiller, pe baza comparatiei cu acel an, spune ca lui i se pare ca real estate este in bubble sau nu. nu spune care ar trebui sa fie pretul. deci nimic dspre pret corect/cinstit/real/etc.
    ai inteles acum ?

    multumesc pt meditatie.

   • In varf de bula Bernanke spunea ca nu-i nicio bula, nu exista pret corect si totul va fi bine.

    Intelepciunea populara spunea ca e noua paradigma, indexul lui shiller urla B U L Ă !!! 😀

    Continui sa te imbeti ca porcul cu apa rece.

    Ai trecut prin tranzitia de la economia autarhica, iar ceea ce au trait cei din generatia ta nu se va mai repeta prea curand. 😀

    Un cumparator de cloaca supraevaluata in 2015 ar putea sa nu-si recupereze investitia in urmatorii 10 ani si sa ajunga pe zero cam in ziua in care va da coltul. 😀

    Cei care au cumparat pe credit in 2008 mai pot incerca la loto sau intr-o viata viitoare.

    Pretul corect, cu nuanta de pret de echilibru, previne bulele si crahurile economice. Daca preturile cresc, ghinion, bulele se vor sparge, urmeaza cure de slabire si back to… average and beyond… acțiune – reacțiune… dai – primești… tragi-ți-o iei… 😀

   • @aristotel-ponta

    deci eu am zis:
    „shiller, pe baza comparatiei cu acel an, spune ca lui i se pare ca real estate este in bubble sau nu. nu spune care ar trebui sa fie pretul. deci nimic dspre pret corect/cinstit/real/etc.
    ai inteles acum ?”

    tu vii si papagalicesti ce am zis eu.
    de ce ?
    chiar asa, de ce repeti ce zic altii si apoi te comporti ca si cum tu ai descoperit roata ?
    asa va invata acolo ?

   • @avenirv-Iohannis 7 case – 2 returnate la stat de unde si le retrocedase ilegale

    Shiller spune multe în Finantele si societatea buna, inclusiv despre rapandule, escroci, șmenari, țepari, zoaie, lături și dezaxați ca tine.

    Atât timp cât prețurile caselor sunt împinse prin creditare mincinoasă, de către bancheri, cea mai mare parte a populației va suferi.

    Pentru mai multe detalii, pune mâna pe carte. 😀

   • @ac,

    pe pufosul palada il duare la bascheti ca si-a luat casa n bpula. oricum..e din bani cistiti…banii saracilor la care le dubleaza.

    ac..vreau sa vad pe blogu tau…raportu curtii de conturi pe 2013-2014…ala care spune cat a adaugat guvernarea bunului simt la DATORIA PUBLICA…in 2 ani.

    ca sa ne arati ca nu esti pupator in cur al lui ponta….pune asta titlu mare pe blog…si arata-ne cine vinde tari ca grecia si romania…bancilor: PRIE|TENII TAI, PONTA SI ANTONEL (boc amaneta viitoru nepotilor..ahahaha)

    „Datoria publică a României, în perioada analizată, a manifestat o tendință de creștere continuă, la 31.12.2014 ajungând la o valoare de 295.578,7 milioane lei (65.946,5 milioane euro), față de nivelul înregistrat la 31.12.2012, respectiv de 240.842,5 milioane lei (54.382,2 milioane euro)’, se notează în document”

    12miliarde de euro..in 2 ani..ba costele ba!!! va da drepturilii castigate inapoi…sa tot vrei asa socializmu pulii…mancare pe datorie!

    o autostrada n-au facut in 3 ani (timp destul pentru licitatrie + constructie). pana si azi ponta se pregateste sa de duca la nadlac..sa taie ce a inceput boc prin 2011

    asta nu vezi costele…nu-ti bate la ochi…asta e nenorocirea tarii…nu securistii care-ti baga hotii la puscarie.

   • datoria aia imensa…de aia o sa-l trimita securistii pe ponta la puscarie. lasat inca 2 ani la putere..in ritmul in care mareste si dubleaza..pe datorie..dupa care raporteaza minciuni prin slugile de la INS (cum faceau grecii) ne transforma in grecia de maine. si vesticii s-au prins si au dna-ul. cu care o sa-i traga de urechi..spre puscarii..pe borfasii care dau salarii si pensii neconforme cu veniturile tarii.

   • nu e tare frate…prin 2013 shova zicea ca se duce cu cortu pe valea prahovii sa faca autostrada de 1.7 miliarde…pe care urma s-o platim in 25 de ani la valoarea de 8.5 miliarde. au trecut 3 ani..si au facut o PULA! acu mai aflam ca numai in 2013 si 2014 ne-au indatorat cu 12 miliarde de euro..bani sa faci vreo 6 comarnic brasov! fratii tai costele! jegul ponta si jegul antenescu! nu va zic hemoroizii lu voiculescu nimic de astea..de cum pulverizezi o natie vanzand o la banci!

    deci vedeti cum un coate goale socialist…ce injura FMI-ul de sanki..pentru ca lua imprumut cu 1%…a fost in stare sa puna in carca fiecaruia din noi bani cu nemiluita…spunand ca el plateste datoriile lu boc si basescu. nici p-alea nu le-a platit..ci le-a rostogolit..dand fmi-ului bani luati cu mai mult de 1% din peata „libera”. si pe langa rostogolire a mai adaugat masa bulgarelui in valoare de 12 miliarde!

    scrie costele de astea pe blog..asta este despre nenorocirea unei tari…la momentul producerii…nu cand vom fi grecia.

 4. @ Avenirv,
  Stii unde se ducea pretul pe mp in Bucuresti in 2009 daca nu intervenea Bnr sa tina cursul si smecheria de PC ? Cobora la 500 euro direct din 2000 euro cat era in 2009?Vezi tu vreo piata libera in ecuatia asta ?Eu vad doar manipulare si nu doar in Romania ci mai pe tot globul.Dar nu sunt mare specialist ca tine 🙂

 5. @ Avenirv ,
  Iti multumrsc tie si celor care gandesc ca tine ca m-au ajutat in ultimii sapte ani sa-mi dublez averea in loc sa o injumatatesc 🙂

  • @edy
   ai citit la cat am cumparat eu si cand ?
   nu este bine sa vezi numai ce zici tu.
   eu te-am si felicitat pt averea mai mult decat frumoasa pe care ai facut-o. dar nu de la mine. din ’97 n-am mai cumparat din romanika.
   oricum succes in a ras-interpreta ce spun altii si in a-l intelege pe shiller.

   apropos:
   la orice banca, de ex, daca pui ceva la termen exista o marja a dobanzii pe care o poti lua. eu inca cred ca ar fii mai bine sa iei ceva la marginea superioara a marjei. aici intervine favorul pe care ti-l face banca.
   nu stiai ? eu sunt convins ca syiai dar nu voiai sa spui.

 6. @ Avenirv,
  Ai bani la CEC ca ai pile dar nu stii in cat timp iti da FGDB banii 🙂 Esti mortal .Cine e pila ?Duduia cu ruptu in bucati 🙂 ?

 7. Stiu un caz cu apartament luat pe bula credit rata actuala 600 euro , pret atunci 120000 acum maxim 50000 , s-a mutat cu parintii, inchiriaza cu 275 mobilat si restul ratei cheta in familie.Are cineva curaj sa calculeze randamentul 🙂 ?

 8. @ Avenirv,
  Pai zi asa deci 5-6 salarii medii anuale.Pai asa mai venim de acasa 🙂

 9. @ Avenirv,
  Nu te mai lega atat cuvantul „corect” si nu te mai face ca nu intelegi sensul.Devii din ce in ce mai ridicol.Orice pret manipulat nu e un pret corect poti retine asta.Restul e matematica , economie,psihologie chestii de fraieri cu Nobel:)

  • @edy

   TOTUL este manipulat.
   acesta este adevarul, trebuie sa traim cu asta.
   lume ideala nu exista.
   deci din nou:
   T O T U L E S T E M A N I P U L A T.

 10. @ Avenirv ,
  Totul e manipulat ? Care TOT ?De catre cine ?Ce efect are manpularea asupra vietii indivizilor ?E bine ?E rau ?O lume mai aproape de normalitate e un ideal la care trebuie sa renuntam indiferent de efecte ?Zici ca esti avocatul turmei 🙂 pardon, al pietei 🙂

 11. E liniste.
  Toata lumea pretinde ca totul e ok si ca nu s-a intamplat nimic.
  Se vb inca de solutii, dialog etc.
  In spatele usilor fiecare isi reface calculele.care nu mai ies ca inainte.
  E o liniste ca intr-un tablou de Chirico…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: