Informaţii noi despre Prima Casă în RON


Scârbit de manipulările constante ale Mafiei Bancar-Imobiliare desăvârşite prin prostituaţii de serviciu – Adrian Erimescu şi Daniel Crainic, am decis să insist pe lângă Fondul Naţional de Garantare a IMM-urilor pentru a afla care este adevărul vis-a-vis de programul Prima Casă în RON.

Dacă portalul deţinut de fondul de investiţii imobiliare Broadhurst Investments – IMOBILIARE PUNCT RO face indici în funcţie de „preţul cerut” de către proprietarii nostalgici şi agenţii imobiliari retardaţi, ne putem permite şi noi ca simpli cetăţeni să evaluăm „trendul” pieţei în funcţie de repere ceva mai concrete, de realitatea socio-economică în care trăim.

Am stat de vorbă cu Claudiu Stănescu, consilierul domnului Aurel Şaramet – preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Intreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Trageţi singuri concluziile intrând pe Anunţul Corect – singurul site de publicitate imobiliară din România care în afară de serviciile gratuite puse la dispoziţia cetăţenilor şi-a propus să evidenţieze şi legăturile de tip MAFIOT dintre statul român şi escrocii bancar-imobiliari.

http://www.anuntulcorect.ro/realitatea-imobiliara/Prima-Casa-in-RON-finalul-iluziei-imobiliare-2

Reclame

Posted on 17 Octombrie 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 143 comentarii.

 1. @ batman
  Sau un profesor, bogatule! Si poate vrea si el sa stea undeva.

 2. http://directproprietar.ro/Vechi-i-scumpe–Apartamentele-din-Capital-care-nu-i-gsesc-cumprtor-nici-n-trei-ani

  „Am tot modificat preţul, la cererea agenţiilor, care mi-au spus să păstrez acelaşi preţ ca ele, însă am hotărât să scad preţul la 25.000”, ne-a declarat proprietarul.

  Mama lor de agenti! Ce bine ar fi daca nu ar exista.

 3. http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/cine-intarzie-iesirea-din-criza-imobiliara-duminica-la-romania-te-iubesc.html
  Constructorii recunosc ca in anii boomului economic, constructia unui apartament nu costa mai mult de 40.000 de euro, dar pretul sau de vanzare sarise de 160.000 de euro. Profiturile au fost fabuloase. Nicio tara europeana nu era mai profitabila pentru investitori. Ba mai mult, unii recunosc ca in plina recesiune au avut profit de cel putin 25%.

  • @ Virgil:

   stai potolit ca urmeaza vremuri negre pentru micii castigatori ai crizei 🙂
   mi-am mai sunat colegii de prin banci si in ultimele 6 luni de zile s-a uscat rau de tot patura clientilor doritori SI ELIGIBILI la un credit.
   de la mii/luna/banca/toata tara (acum mai mult de un an) s-a ajuns la zeci/luna/banca/toata tara – vorbim de o banca din top 5 si vorbim de credite ipotecare (toate la garmada, nu doar PC).

   acum bancile (daca aveti curiozitatea sa va uitati pe site-urile de angajari) angajeaza specialisti workout …stiti ce sunt astia? recuperatori :).

   ia ghiciti domniile voastre de ce ? ce urmeaza ? un boom de creditare care va impinge preturile la >2000 euro / m2 ?
   ma indoiesc. 🙂

   bancile sunt in proces de reorganizare interna si/sau proces de preluare/absorbtie a altor banci mai mici.
   dupa ce termina reorganizarea structurala urmeaza reorganizarea de portofoliu… care stiti ce inseamna 🙂

  • Genial reportaj, recomand. „Cumparati acum, nu vor mai scadea.Au romanii bani, sunt 24 miliarde in banci” zise marele investitor israelian…

 4. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/incredibil-guvernul-maghiar-vrea-sa-taie-prin-lege-20-din-ratele-bancare-188098.html

  Credti ca la noi nu s-ar putea aplica acelaasi lucru? Sa plateasca statul pentru cei care au probleme cu creditele?

 5. Si cam de unde vrei tu sa plateasca statul creditele cretinilor? Din banii contibuabililor,nu-i asa? Sau crezi ca are statul un sac cu bani din care sa plateasca pentru toti retardatii cu credit pe 30 ani?

 6. @all
  cam cat ar mai putea costa cloacele in Valea Jiului ?!
  Asta, daca le-o mai cumpara cineva!..

  http://ro.stiri.yahoo.com/valea-jiului-va-intra-în-faliment-odată-cu-042902998.html

 7. Cat curaj are omul asta si le zice bine:

 8. Cum maschezi o stire negativa sau cum o faci pozitiva? Ne anunta ca „Practic, ritmul de creştere s-a triplat faţă de media lunară din perioada ianuarie-iunie”
  In realitate de la 2000 de credite (100.000 credite primaca casa in 4 ani – fie ele euro sau lei) s-a ajuns la 1000 credite (acum doar lei), adica de la cca 100/zi la cca 50/zi.

  • citez cateva fraze din articolul zf:
   „260.000 de români plătesc lunar rate la bancă în contul creditelor imobiliare” (100.000 PC)
   „Stocul creditelor în lei acordate pentru achiziţia de locuinţe a făcut un salt de 320 mil. lei în august şi septembrie, ceea ce echivalează cu vânzarea a peste 2.000 de împrumuturi noi” (2000/luna este aprox media PC pe cei 4 ani de existenta)

   =>

   Piata IMO in .ro = credite ipotecare = PC.

   q.e.d.

   Sunt date de salvat si citat celor care contesta faptul ca PC nu conteaza in modelarea (distorsionarea) pietei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: