APEL CĂTRE LICHELE


Ca urmare a faptului că mii de cetățeni au fost induși în eroare de către ziarul Gândul prin publicarea unor informații FALSE, fac pe această cale câteva precizări nu numai pentru publicația mai sus amintită ci pentru întreaga breaslă care și-a uitat menirea…

http://www.gandul.info/financiar/cat-mai-valoreaza-casa-ta-harta-preturilor-apartamentelor-vechi-din-romania-10186687

Stimați pseudojurnaliști !!!

Deși prostituata Imobiliare Punct Ro este o prestatoare de servicii inedită în sensul că ea vă plătește pentru aparițiile masochiste din articolele voastre mincinoase, aflați că vă paște riscul de a contacta SIDA.  (Statistica Imobiliară de Dezinformare Absolută)

Nu  mai folosiți drept repere indicatorii unui portal aflat sub acționariat bancar-imobiliar. Real Media Network este doar o trompetă înfundată cu resturile regurgitate de niște speculanți nenorociți care au acoperire pe imobiliare și nu își acceptă pierderile.   Broadhurst Investments, deținătorul majoritar al acțiunilor Imobiliare Punct Ro  nu plătește statisticieni ci manipulatori ordinari care să inducă panică printre prostănaci.

Aceeași companie deține acțiunile majoritare la Libra Bank:

Dovada că Imobiliare Punct Ro este doar un mecanism de manipulare ordinară și nu are niciun fel de profit, toți actorii din sistem știind că statisticile lor sunt de-a dreptul imbecile existând un CONFLICT DE INTERESE evident, reiese din situația financiară de mai jos. Datorii de 3,5 milioane de lei:

Concret, Imobiliare Punct Ro este un paravan artificial susținut de mafia bancar-imobiliară care dorește cu orice preț să mențină iluziile pe o piață aflată în cădere liberă.

Cum este posibil ca într-unul din cele mai mari ziare online din România (Gândul) cititorii să fie păcăliți că :

În Cluj-Napoca, apartamentele vechi cu aceeaşi suprafaţă utilă se vindeau cu…

ploieştenii au plătit cu circa 2.310 euro mai mult în luna septembrie

un apartament vechi cu două camere aflat în acest oraş care se vindea la începutul anului cu 32.382 de euro, putea fi achiziţionat, în luna septembrie, cu puţin peste 30.000 de euro.

un apartament vechi cu două camere şi cu o suprafaţă utilă de 42 de mp din Bacău se vindea cu circa 33.180 de euro

În luna septembrie, bucureştenii şi-au putut cumpăra apartamente vechi cu două camere cu o suprafaţă utilă de 42 de mp, în medie, cu 44.016 euro.

Domnule Cristian Tudor Popescu !!!

Dumneavoastră, câinele de pază al inteligenței neamului românesc, identificatorul alienaților mintal, tolerați astfel de minciuni în publicația pe care o conduceți ?

Nu cumva profitați de creierele aneantizate de Dan Diaconescu la OTV livrându-le articolele plătite pe prima pagină pentru că oricum aparțin unor cetățeni pierduți ?  Dacă tot sunt cu inteligența la nivel de maimuțe preistorice de ce n-ar face și un credit la bancă pe ultima sută de metri a programului Prima Casă, nu ?

Ziariștilor  de doi lei  !!!   Apartamentele nici nu se cumpără nici nu se vând cu sumele vehiculate de prostituații de la IMOBILIARE  PUNCT  RO.  Alea sunt valori provenite din statisticile anunțurilor date de paraziții intermediari în publicația amintită mai sus.   Negocierile ajung astăzi până la 20-30 % din suma cerută inițial.

Singurele date OFICIALE provenite de la notari sunt furnizate Institutului Național de Statistică pe baza unor formulare speciale completate de către persoanele implicate în tranzacție.  Am fost personal la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și m-am interesat cu privire la datele concrete care nu au nicio legătură cu MANIPULAREA  ORDINARĂ  a celor de la IMOBILIARE  PUNCT  RO.

Domnule CTP, sincer, nu vă stă bine roșu la fund chiar dacă vinovatul este Terente Regele Băncilor.  Puneți-vă angajații să scrie despre mizeria Prima Casă prin care au fost înjugate zecile de mii de vite pe toată perioada vieții active.  Poate veți reuși în felul ăsta să vă mai spălați puțin imaginea compromisă…

RUȘINE !!!

Reclame

Posted on 14 octombrie 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 311 comentarii.

 1. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/pentru-sambata-nici-recuperatorii-nu-mai-fac-bani-in-romania-cat-mai-costa-un-client-cu.html

  “Pachetele de crenţe sunt cumpărate de la bănci la 7,8,10, maximum 15% din valoare. Media este undeva la 12% şi a scăzut mult faţă de anii 2008-2009 când vorbeam şi de 25%-30%”,

  –––––
  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/arma-secreta-a-lui-isarescu-in-razboiul-pentru-cursul-de-schimb-173046.html

  BNR a anunţat luni că a plafonat din nou la 6 miliarde de lei (1,3 miliarde de euro) suma cu care împrumută băncile prin operaţiuni repo după ce săptămâna trecută a reluat limitarea finanţării, pe fondul creşterii cursului pe piaţa interbancară peste 4,59 lei/euro. (…)
  cererea a atins un nivel record, de 21,4 miliarde lei.

  http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/173025.html
  Creditul imobiliar de la CEC presupune o dobândă de 8,09% pe an. Pentru un împrumut de 320.500 de lei, adică echivalentul a 70.000 de euro, luat pe 30 de ani, veţi plăti o rată iniţială de 2328 de lei

  un credit în euro este de găsit la ING unde dobânda este de 4,95% iar rata la un credit de 70.000 de euro pe 30 de ani ajunge ajunge la 365 de euro sau 1.671 de lei.

  rata creste cu 40% pt c ron vs c euro

  Cumparati acum ca nu se mai gaseste !!!! NOT!!!!

 2. Astia de pe anuntul.ro fac trafic cu adresele de e-mail!

  Cand am dat acel anunt cu apartament de vanzare mi-am facut o adresa de e-mail noua, acum am verificat sa vad daca am ceva mesaje primite si am gasit peste 30 mesaje tip spam!

 3. Cica un inginer constructor si-a luat casa in pantelimon , si a observat ce nereguli au casele construite in jur , pe locul intai este faptul ca pun sticle de plastic goale pe post de caramizi/ca sa mai economiseasca ciment:

  http://forum.softpedia.com/topic/892378-nu-cumparati-case-in-pantelimon-cernica-ilfov/

  • „Zona Viilor e plina de tigani ffff periculosi. Sunt romani ok care traiesc prin zona dar aia sunt obisnuiti cu ei, voi vecini noi o sa fiti batuti, furati si amenintati.”

   Ma duce cu gandul la cainii comunitari, daca nu esti din zona te sfasie :))

 4. @ Daniela:

  Felicitari pentru modul in care ai rezistat „presiunii parintilor”. Si eu sunt in aceasta situatie, si stiu ce presiuni sunt si unii chiar te cred inferior social daca stai cu chirie. Dar faza e ca, din cat am strans, acum imi pot lua doua apartamente. Noi ne-am asociat cu inca doua famiilii sa facem un P+2 in oras. Dar sunt multe de parcurs dupa luarea terenului,avize,taxe,autorizatii,interventii. Dar nu e imposibil. Asa ca te poti gandi si la un teren in viitor.

  @ Ex Bancherul:

  Imi poti spune si mie o parere de cei de la BT Asset Management. As vrea sa-mi bag gologanii stransi pe la iei o perioada. Am vazut ca au randamente bune la Fondurile de investitii, Ex: BT Obligatiuni, BT Maxim.
  La sugestiile tale am renuntat sa cred in cei (gen: i-Forex),care ma sunau zilnic sa-mi povesteasca de randamente 7-10% in catea zile.

  • @ Taviano:

   cei de la BT Asset Management sunt ok, sunt profesionisti.
   problema e legata de piata, Taviano.
   Daca bagi banii in fonduri mutuale / bursa acum ii bagi strict ca lei.
   Urmeaza un soc de piata Taviano, genul de soc care a mai fost prin 2008-2009. Nu stiu cand apare…. decembrie 2012, ianuarie februarie 2013… candva in perioada asta…. poate imediat dupa alegerile americane. Nu stiu – nu am instrumente sa determin momentul de inceput al unui sell-off. E posibil ca socul de piata care sa inceapa nebunia sa fie dat de o a doua companie mare de rating care sa downgradeze SUA (caz in care fiecare dolar ar trebui sa fie acoperit de prezenta yenilor japonezi – daca banca permite aceasta moneda – sau a chf sau aur) …

   Continua sa stai pe cash si daca (inca) ai lei diversifica in valuta. Vezi sa ai si chf si usd in portofoliu neaparat, nu miza univoc doar pe euro.
   Euro e perceput ca valuta de risc in caz de soc sistemic financiar. Tine minte asta.

   Mai ai rabdare cu fondurile de investitii / bursa…in 3 luni o sa imi multumesti! Da, urmeaza al 5-lea val de crestere pe burse dar e aurul prostilor acolo! Nu va dura mai mult de 4-6 saptamani si ce urmeaza dupa imi ridica parul pe ceafa de spaima!

   Stai pe cash ca stai bine! Si diversifica in mai multe monede!
   Pe bursa e de intrat in trim 3 sau trim 4 din 2013 dupa toate ajustarile care urmeaza, nu acum! Acum e de iesit si e de iesit cu viteza maxima!

   • Sal , nu te cunosc , nu ma cunosti dar iti apreciez opiniile , la cum arata graficele urmeaza o corectie serioasa in urmatoarea perioada , e chestiune de timp, cateva luni probabil , nu pot sa apreciez cu exactitate dar va fi ceva fulgerator …te respect si iti apreciez munca ….Sunt expus 99%pe usd , , sper ca nu gresesc , astept un val de crestere ca sa ii vand

   • @ Droopy:

    fii atent cu atata expunere pe usd … acopera-te cu chf sau aur. Evita expunerile pe lei si/sau euro (daca nu ai deja, nu lua – daca ai deja pastreaza si acopera-te cu chf si usd).

    pana la finalul lunii ianuarie 2013 SUA va fi downgradata de a doua mare companie de rating (dupa S and P) – asta va da masa critica pentru ca 2 din 3 companii mari de rating vor fi downgradat SUA.

    Va fi o palma trasa puterii usd-ului (amintiti-va reactia dura a pietelor cand au intrat masiv in chf in august 2011) si pozitiei SUA in lume. Acum chf e „legat” la euro ..dar si capacitatile SNB sunt limitate. Probabil ca aurul ca sparge cateva plafoane avand in vedere ca majoritatea monedelor sunt … cu diverse bube in cap, ca sa zic asa.

    Dar cel mai lovite vor fi pietele de capital.

    Al cincilea val de crestere pe burse/petrol va fi cum am mai zis „aurul prostilor” …tembelii si retarzii vor intra la cumparare in aceasta ultima dezvoltare inainte de Ajustarea finala…

    E de intrat pe burse dupa o ajustare de minim 40%.

    E ceea ce sustine si AC cand apuca sa vorbeasca legat si coerent (ma refer la tema lui preferata : aspectele deflationiste recurente ale economiilor mari din lume).
    Mare atentie (si pt. AC , chiar daca are apucaturi superioare si sarcastice si poarta greu un dialog) la usd … in tavalugul care urmeaza ii va fi pus sub semnul intrebarii statutul de „moneda de fuga” – safe-haven. Acest fapt va propulsa aurul in ultima dezvoltare parabolica inainte de o explozie finala (asa cum ii sta bine oricarei bule speculative).

    Droopy, pastreaza-te departe de burse (chiar daca vom mai vedea saptamani frumoase de crestere din noiembrie 2012 incolo) si de leu si euro. Diversifica si pe chf , aur si yen (daca banca prin care lucrezi foloseseste si aceasta moneda) – da o atentie speciala aurului si formeaza-ti portofoliul de aur in banda 1580-1660 $/oz (uncie). Nu ma refer la aur fizic (ca nu suntem salbatici) ci la aur-cont sau la certificate de aur (long).

 5. Renunțând la tăcerea ce și-o impusese în exilul său voluntar de la Berlin, evenimentele din primăvara anului 1907, l-au determinat pe Caragiale să publice, în noiembrie 1907, la București, broșura: 1907 din primăvară până’n toamnă, un celebru eseu referitor la cauzele și desfășurarea marii mișcări țărănești din primavara lui 1907. Înainte de a-și publica pamfletul în broșură, Caragiale a trimis primul capitol ziarului vienez, Die Zeit, întâia și cea mai însemnată parte a viitoarei broșuri, care l-a publicat la 3 aprilie 1907, cu semnătura: Un patriot român, arătând tot ce s-a petrecut înainte și după izbucnirea revoltei țărănești din primăvara anului 1907: „Cauza dezastrului în care a căzut țara este numai – da, numai, nenorocita politică ce o fac partidele și bărbații noștri de stat, de patruzeci de ani încoace.” Barbu Delavrancea i-a scris emoționat prietenului său:
  „Desigur, 1907 al tău e o minune ca adevăr, ca artă, ca sentiment, ca judecată. Ai zugrăvit un tablou de mare maestru. Jocul infect al partidelor noastre – pe deasupra țării și în detrimentul țării – cu lăcomia nestăpânită a celor ajunși și cu îmbufnarea dizgrațioasă a celor căzuți, l-ai sintetizat așa de viu …”

  sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Luca_Caragiale#Exilul_voluntar_la_Berlin

  P.S. nu se copiase complet prima data

 6. @ all:

  http://www.romanialibera.ro/opinii/interviuri/interviu-cu-lucian-croitoru-de-ce-va-fi-2013-un-an-dificil-281451.html

  un reportaj exceptional cu Lucian Croitoru.
  cel putin 2-3 idei pe care le gandisem eu le-am intrezarit la dumnealui , fapt imbucurator pentru mine daca accidental ajung sa gandesc la aceasta inaltime 🙂 … (ma laud de parca as fi pictat cu miere 😀 ma iertati !)

  • In linii mari corect dar nu spune nimic nou. Iar l-au scos la incalzire ? Ma umfla rasul cand aud de „specialistii” din institutia din care provine…(cu cateva exceptii iar domnul cu pricina nu e o exceptie)

  • @bankerini pretenar

   intrebat despre dreptul de proprietate al strainior a raspuns:
   „L.C.-Mi se pare că dacă într-adevăr crezi în libertatea pieţiei, laşi lucrurile să fie decise între cei care decid să vândă şi cei care vor să cumpere. Nu există niciun motiv economic pentru care statul să se implice în astfel de tranzacţii. Ar putea să fie alte motive pe care eu nu le ştiu, poate de natură politică sau socială. Ceea ce ştiu eu, însă, este că atunci când se pun restricţii în calea tranzacţionării libere, mediul de afaceri se alterează, încetinind creşterea economică. Nu trebuie să le spui oamenilor ce alegeri să facă. Trebuie doar precizate criteriile care trebuie îndeplinite şi standardele cărora trebuie să li se conformeze afacerile. Orice tranzacţie interferată de stat în alt mod, devine ineficientă deoarece reduce libertatea de alegere a consumatorilor şi concurenţa între firme.”

   asta arata ca nu stie pe ce lume traieste. este de ajuns sa citeasca ce s-a intamplat in america si canada in ultimii 3 ani cand firme straine au vrut sa cumpere companii americane sau canadiene (si firme serioase, tranzactii de multe-multe miliarde).
   doar nu vrea sa spuna ca in statele unite si canada nu exista economie de piata. chiar si acum vreo 6 ani cand o anumita firma a vrut sa cumpere o companie petroliera americana congresul s-a impotrivit si nu a aprobat.
   omul viorbeste ca sa nu taca din gura, la nivelul lui ar trebui sa inteleaga anumite chestii politice si de ce NU totul este de vanzare.
   esti de acord ca totul este de vanzare ? tu ai spus ca nu, eu am spus ca da si sustin in continuare dar realitatea este „usor” diferita.
   mai vine apoi si spune ca statul nu trebuie sa intervina direct. uite ca in aceste 2 state a intervenit direct, absolut direct. si vreau sa ii aduc aminte ca interventia chiar printr-o legislatie este tot interventie. mai ales cand in final are o propozitie care spune: si congresul sau guvernul trebuie sa aproble tranzactia.
   deci purism absolut nu se poate.
   ca de obicei realitatea este ceva mai gri.
   si daca este consilierul lui isarica, pe care nu prea il iubesti, si rezista acolo inseamna ca isarica il place si ii urmeaza sfaturile (caci dupa cateva sfaturi neurmate de sef de obicei te da seful afara sau pleci tu dintr-o anumita mandire. apropos, eu stiu un pretenar ce a plecat de la o banca si pe un asemenea motiv si astfel a dovedit ca este un om demn.
   😉 B-) :> >:)

 7. @ all:

  asa cum se vad lucrurile acum, urmeaza o pozitie de forta pentru usd (deci un usd mai puternic) pana (aproximativ) in perioada 25-29 oct 12… (in echivalenta, in lipsa unei presiuni de o anumita forma a BNR in piata, avem un leu care ar trebui sa fie mai slab, mai depreciat).

  in perioada 29 oct – 12/15 nov vom vedea o slabire accelerata a usd corelata cu o crestere a indicilor bursieri / aurului / petrolului si o intarire a leului – este inceputul acelui „al cincilea val” de care ii povesteam lui Droopy …. nu va lasati pacaliti de aceasta crestere falsa. Daca sunteti in actiuni profitati de val pentru a iesi! Daca inca sunteti in leu profitati de acest val pentru a va lua usd, chf, aur si yeni japonezi (daca banca ofera spre tranzactionare yeni japonezi). Daca nu va plac complicatiile luati-va doar usd si chf in parti egale – nu subestimati chf-ul ca si contrapondere la usd!
  Ce urmeaza de la sfarsitul lunii decembrie 2012 / ianuarie 2013 incolo nu o sa va placa sa va prinda cu actiuni! Credeti-ma!

  in perioada 15/20 nov – 15/23 dec 2012 mai pot exista slabiri ale dolarului / cresteri ale indicatorilor bursieri/petrol/ leu dar tendinta nu va mai avea aceeasi putere de afirmare ca in perioada 29 oct – 12/15 nov 2012.

  Mai apoi , mai vedem ce urmeaza.
  E probabil sa urmeze ceva puternic deflationist, asa … pe gustul lui AC. 🙂

  p.s.

  Aceasta previziune e supusa greselii, nu e infailibila.

  Nu ma consider responsabil nici de castigurile voastre nici de pierderile voastre. Chiar daca semnez „ex-bancherul” nu sunt detinatorul adevarurilor absolute pe plan financiar-bancar si pot si eu gresi sau imi pot lua informatiile din surse proaste.
  Evaluati si decideti singuri!
  Nu inghititi informatiile date de mine pe nemestecate si pe negandite!

  • Cam asa pare cu un mic amendament: depinde ce se intampla pe 9 decembrie. In functie de rezultate pot fi fluctuatii ceva mai mari (cam ca in iulie cand scapase un pic situatia de sub control si zburda euro spre culmi nebanuite)

   • @ Bulgaru:

    da, pentru leu, da, e 100% valabil ce ai scris – data alegerilor – 9 dec’12 – poate fi o sursa de volatilitate peste medie pentru leu.

    comentariile mele de mai sus fac referire mai degraba la evaluarea trendurilor risk-on / risk-off pe pietele de capital si marfuri in general …dar referitor la leu – da, ai dreptate, alegerile pot fi un factor de volatilitate (prin volatilitate intelegand miscari agresive potentiale in ambele directii pentru leu – depreciere sau apreciere , si in functie de contextul international).

    multumesc pentru precizare, ai dreptate.

 8. salutare tuturor.
  Va aduc o informatie de pret legata de tranzactionarea unei garsoniere .
  Cunosc pe cineva care are bani si care nu prea are minte , el crede ca banii cei mai bine investiti sunt in imobiliare
  Sa va spun despre ce este vorba.
  Persoana in cauza a achizitionat in luna iunie o garsoniera de 40 mp utili in zona Barbu Vacarescu o garsoniera noua.
  pretul cerut de dezvoltator = 47.000 E
  pretul platit de cumparator 40.000. ( daca avea vointa , cred ca mai scotea 2-3 mii in favoarea sa )
  blocu respectiv este placat cu finisaje peste medie, (lift ,pe jos granit , supravegere video, usi de apartament metalice de calitate , termoizolat , senzori de foc/gaze pe spatiile comune )
  Garsoniera respectiva era finisata : geamuri termopan calitate, centrala termica individuala cu contor de gaz, etc

  Ce nu inteleg eu acum este : de ce avem preturi aberante la aprtamentele vechi cu suprafete asemanatoare in zone asemanatoare

  daca aici costa 1000 E mp util si apartamentul este nou , dc nu apar pe piata apartamente cu an de constructie 80-90 in jurul pretului de 750 – 800 mp util, intr-o zona buna
  cartiere vecine cu barbu vacarescu : stefan cel mare si aviatiei
  in ambele carteire o garsoniera veche de 40 mp utili apare la un pret de 45-50.000, in loc de 800E x 40 = 32000.

  Iar in alte zone mai proaste gen berceni , rahova , aceeasi garsoniera sa coste 650 – 700 E mp util.

  Totul este o harababura in imobiliare , toti vor sa castige cat mai mult , nu exista nici un sistem corect de referinta .

  Pana nu pica prima casa nu vom avea preturi normale in imobiliare .!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: