Chiloții murdari ai lui Radu Grațian Ghețea


Săptămâna asta am văzut prima formă de inteligență la agenții imobiliari din România.  După ani și ani în care creierele lor minuscule au refuzat să accepte prăbușirea pieței imobiliare și odată cu ea dminuarea considerabilă a veniturilor din urma parazitării,  scursurile societății au început să audă și mai ales să simtă cum le chiorăie stomacul de foame…  Astfel, din propovăduitorii speculei au devenit brusc vestitorii ieftinirilor în lanț…   ” Apartamentele pierd lunar până la 1.000 EURO din valoare…”   !!!

 

http://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/apartamentele-din-titan-si-pantelimon-pierd-lunar-pana-la-1-000-euro-din-valoare-19969.html

 Așadar renunțarea la metodele clasice de mediatizare ale unor tranzacții false pentru a-i  induce în eroare pe prostănacii creditaci este mai curând un instinct primar decât un germene de inteligență pură. Totuși e un început, fapt pentru care mi-am permis alăturarea celor doi termeni AGENT + INTELIGENȚĂ creînd un oximoron de toată frumusețea…   În mod cert o instituție de reeducare ar mai putea cerne pentru societate câteva exemplare din sita plină cu oligofreni a tagmei intermediarilor imobiliari.

Pe surse am aflat că a fost extrem de anevoios procedeul prin care trepădușii au renunțat să se mai raporteze la plafonul artificial de 60.000 EUR al programului guvernamental.   A fost adus la agenția imobiliară Century21 un sobor de preoți care în urma citirii Moliftelor Sfintei Crize i-a pus pe angajați să jure cu mâna pe portofelul gol:

–       Te lepezi de Prima Casă ???

–        Mă lepăd !   A răspuns fiecare, pe rând, cu un glas tremurat și scăzut după ce luni de zile nu i-a mai umplut burtica niciun comision…

Nu a trecut nici un an (noiembrie 2011) de când parazitul COSMIN  PROCA  de la Century21  umbla din bloc în bloc prin cartierul TITAN și le prezenta proprietarilor lista cu așa-zisele tranzacții încheiate:

« Săptămâna trecută s-a vândut în blocul de vis-a-vis apartament cu 3 camere la 67.000 de euro !!! Am clienți care vor să cumpere aici. Vorbiți cu vecinii să nu mai scadă prețul pentru că riscați să vă umpleți de țigani nespălați și maneliști… »

Ba chiar făceau și un indice domnii de la Century21 Titan, indice care (COINCIDENȚĂ) corespundea perfect cu statisticile prostituaților de la IMOBILIARE  PUNCT  RO…    Erau chiar mai catolici decât PAPA  BROADHURST  INVESTMENTS întrucât la ăia era vorba despre prețul cerut pe când la ei era TRANZACȚIA  PROPRIU-ZISĂ !!!

  

Iată că încet, încet încrengăturile mafiote încep să urmeze exemplul politicienilor care tocmai au renunțat la pactul de neagresiune optând pentru ”care pe care și scapă cine poate…”.  Cartelul format din Asoctia Română a Băncilor, Asociația Română a Agențiilor Imobiliare, Asociația Română a Dezvoltatorilor Imobiliari și nu în ultimul rând Asociația Națională a Evaluatorilor din România  e pe cale să se destrame.

S-a dus dracului orice speranță de creștere economică iar restanțele prostănacilor capătă dimensiuni fabuloase.  Vara asta au explodat efectiv bilanțurile instituțiilor de credit.  Ultima statistică făcută de Ziarul Financiar este elocventă pentru a evidenția gradul de îndatorare a populației. Românii plătesc anual 4 miliarde euro rate.

Ultimul raport BNR ne spune că rata creditelor neperformate a crescut în primul semestru din 2012 la 16,8% faţă de 14,3% la finalul anului 2011.   În condițiile astea cine să mai ia credite și mai ales credite ipotecare ???

Se aude că evaluatorii imobiliari ar dori să urmeze exemplul agenților revoltați din simplul motiv că nu mai au tranzacții… Evident, nu e vorba de probitate morală ci de FOAME.  S-au săturat și ei să fie păsările Pluvian responsabile cu igiena orală a crocodililor bancheri.   Ăsta ar fi motivul pentru care ESCROCUL  MARIAN  PETRE, plecat de la Banca Comercială Română direct în fotoliul directorial de la ANEVAR pentru a impune plafoanele de evaluare, organizează o conferință națională pe 8 septembrie – pentru a mai potoli spiritele.

Îi va ruga pe cei care ne intră în case și ne spun cât mai valorează cotețele comuniste  să mai aibă răbdare și să mai lase puțin adevărul ascuns în cutia Pandorei ?   Va aplica escrocul strategia milenară prin care cel sătul îi explică celui flămând că răbdarea e ruptă din RAI  ?   Le va ține o prelegere din care să se înțeleagă că bancherii sunt și ei oameni și că activele lor neperformante trebuie protejate ???

Între grila notarială a ultimilor 2 ani și rapoartele întocmite de cei cu atestat ANEVAR pentru MIZERIA  PRIMA CASĂ sunt niște diferențe halucinante…   Deasemenea, imobilele scoase la executare silită evaluate la 60.000 EURO se vând de fapt la a 3-a licitație după ce prețul a fost diminuat cu 25 % și după ce se face precizarea că vor fi adjudecate la cel mai bun preț oferit… De ce mai suportă cetățeanul costul evaluării, nu se știe.  Idiotul care pune ștampila pe raport ar trebui aruncat la ghena de gunoi după ce în prealabil s-a testat tubulatura cu agentul imobiliar…

Dacă luăm de bună informația celor de la Century21 conform căreia casele se ieftinesc lunar cu 1.000 EUR,  varianta chiriei pare din ce în ce mai favorabilă.  Cât mai poate ține JAFUL  NAȚIONAL  PRIMA CASĂ, prieteni ???   O lună, un an, doi ani….   Statul român este din ce în ce mai sărac iar garanțiile către bancheri nu vor mai putea constitui o practică în viitorul apropiat pentru că protecționismul naște monștri.  To big to fail e doar o amăgire de moment.  Ce trist !  Să prindem și noi capitalismul chiar când e pe cale să falimenteze…

Dacă vrea cineva să investească zeci de mii de euro zilele astea, îi recomand să liciteze pentru chiloții nespălați ai lui Elvis Presley tot pe 8 septembrie la Manchester.   Vă garantez că valorează mai mult decât Prima Casă scoasă din budigăii lui Radu Grațian Ghețea (căcat tot pe el la începutul lui 2009)  și ai lui Emil Boc (pe care dealtfel i-am și văzut la sala de fitness odată cu curul purtătorului pe Antena 1).

Adjudecatarul va învăța cel puțin cum să se adreseze bancherilor pe viitor dacă instinctul va învinge rațiunea:  Don’t Be Cruel  sau Treat Me Nice

Reclame

Posted on 29 august 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 132 comentarii.

 1. @BCA…”Tu vorbeshte cum stii tu ca te mai corecteshte noi”…”Va bagam pe toti in aceeasi oala. Esti si tu la categoria “escroci ordinari”..
  ..folosesti urmatoarele cuvinte : ”noi” si ”va bagam”..intrebarea mea pentru tine este urmatoarea : daca eu sunt un escroc ordinar,cine sunteti ”voi”?ca sa inteleg si eu…poporul??batranii intelepti??entitati superioare?reancarnarea lui Brucan in mai multe corpuri??

  • @m..uie g..igi

   „Noi” suntem „deratizatorii de serviciu” pe piata imo. Ne ocupam cu numaratul ajentiilor imo disparute, avem liste complete si actualizate cu diviloparii intrati in faliment, tinem socoteala si a sucursalelor bancare inchise, ne batem joc copios de targurile imobiliare ridicole pe care le organizeaza cei ca tine si ne pierdem destul de mult din timpul liber pentru a va impinge pe „voi” …..ordinarii, catre o angajare „sincera” in agricultura sau la REBU sau la ROSAL …..etc….acolo unde va e locul.

   Atunci cand iti va fi un pic fomica sau vei lua RATB-ul din cauza ca nu ai bani in buzunar decat de 1,5 litri de motorina, atunci va trebui sa te gandesti la …”NOI” si la toate eforturile pe care le facem zi cu zi pentru ca celor ca tine sa le mearga rau, spre binele celorlalti de care incercati sa profitati.

   Ai inteles ? Cam asta suntem „noi”. S-ar putea sa mirosim urat un pic pentru ca …deh! …..ne ocupam cu cadavre.

   Cadavre imobiliare, …..bancare, …..de brokeraj imobiliar, ….cadavre de intermediatori, de combinatori, de divilopari……….ce sa mai ! ….cadavre.

   Asta este ! Trebuie sa se ocupe cineva si de „deratizarea” sociala.

   Tu sa nu te lasi pacalit de mizerie si de mirosul urat.

   Daca ai fost vreodata pe la tara, ai avut ocazia sa vezi cam ce mizerie, galagie si nenorocire are loc la taierea unui porc de Craciun ……..dar ce buneeeeee sunt fripturicile, carnatzeii si bunatatile de …dupa. Cam asa si cu „noi” !

   Degeaba tzipatzi si guitzatzi ! Suntem in plin Ignat imobiliar !

   • @ BCA :

    esti pericol social omule 😀
    in relativ putine cuvinte au zugravit perfect si complet tot tabloul 🙂

    Bravo! 😀

    p.s. apropo de Ignatul imobiliar :)) … ma duc sa aduc tzuica de corcoduse si palinca buna de pere sa petrecem dupa ce terminam de taiat porcii de Ignat 😀

   • @BCA…nu e panica,ma bag si la Rebu/Rosal sau in agricultura,respect pentru cei care presteaza astfel de meserii…macar sa ajungeti ”voi”,inteleptii,sa conduceti tara si sa o aduceti pe calea cea buna …
    …mult succes in taiatul porcilor de ignat,si la cat mai multe cadavre,insa,sper ca la un moment dat,sa dati totusi dovada de omenie,pentru ca,mintea tulburata cu palinca sau tuiculita,in preajma hoiturilor,poate impinge uneori la necrofilie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: