1.000.000


Când m-am gândit prima oară la un demers public care să demaște mizeriile mafiei politico-bancar-imobiliare, nu mi-am imaginat că blogul Tavanulfals va constitui un paradox sentimental…    Am fost mânat de compasiune pentru cei din jur pe care îi vedeam cu fiecare zi care trecea tot mai îndatorați, principala obsesie fiind legată de RATA LA BANCĂ.  O țară în care nemernicii pe care îi votăm fac de fiecare dată front comun cu hoții și speculanții, o țară în care BANCA  NAȚIONALĂ a decis să aducă toată populația la condiția de sclavi pe plantațiile instituțiilor de credit occidentale ar avea nevoie – zic eu – de mai multe astfel de inițiative care să combată într-o oarecare măsură manipularea făcută în toată mass-media. 

De ce paradox sentimental ?  E greu de exprimat în cuvinte dezgustul pe care îl ai atunci cînd vezi că prostul se mobilizează instinctual împotriva inteligenței și cum orice argument coerent este călcat în picioare deși lui îi era adresat mesajul acestui mediu virtual.  E trist să vezi zeci de mii de urși păcăliți de vulpile din sistemul bancar-imobiliar în cârdășie cu autoritățile statului și vă spun sincer că este aproape imposibil să nu aluneci spre întrebarea care frizează deznădejdea : A QUOI BON ???  Tu pui la dispoziția societății câteva mii de ore din viața ta și ți se răspunde cu un fel de ”noi știm că ai dreptate dar vrem să fim proprietari (chiriași la bancă)…  

Mizeria Prima Casă va dispărea în curând și vom plăti cu toții pentru acest JAF NAȚIONAL făcut pe spinarea  contribuabililor dar nu asta e problema.  Am plătit noi mai mult de-a lungul istoriei ca popor. Turcilor le-am dat femei și copii, rușilor tezaurul, de ce nu le-am oferi și bancherilor mai de pe la vest dobânzi și comisioane grase fără niciun risc asumat din partea lor ???   Pentru mine marea problemă este faptul că sunt CONAȚIONAL cu cei 60.000 de imbecili care au demonstrat încă o dată ce resurse infinite de oligofreni are România.  Nu erau de ajuns Caritasul, SAFI, FNI, Bancorexul, etc…   A trebuit să apară și programul Prima Casă pentru a demonstra (a câta oară ???) că ne merităm soarta.  Tinerii despre care vorbesc sunt colegii, vecinii, prietenii și rudele noastre și reprezintă generația activă a României…  Ei sunt cei care nu înțeleg că pierd de două ori – o dată că plătesc dublu din cauza plafonului fals de 60.000 de euro și a doua oară pentru că default-urile vor fi suportate tot din taxele care li se opresc lună de lună ca procent din salariu… 

A spus-o Immanuel Kant atât de bine încât orice altă remarcă devine inutilă  –  Un popor fără cultură este un popor ușor de manipulat. 

Pe Alexandru Tomescu nu l-a cunoscut nimeni în stația de metrou Piața Victoriei; pe youtube, artistul abia dacă are 2-3.000 de accesări pentru fiecare clip. 

http://www.youtube.com/watch?v=BmVkR3fVeDw

Vă imaginați ce s-ar fi întâmplat dacă în locul lui ar fi fost acolo Nicolae Guță ???   Mă gândesc că direct proporțional cu numărul de vizionări de pe youtube (MILIOANE !!!) s-ar fi strâns acolo popor pe toți cei 70 de kilometri de cale ferată…   Videoclipul ”N-ai valoare” numără până în prezent mai bine de 4.000.000 de accesări…  

http://www.youtube.com/watch?v=kk8bb-E1WxA

Poate vi se pare deplasată comparația de mai sus și contextul nepotrivit dar nu cumva conceptul manelistic ”VALOAREA MEA” i-a determinat pe cei 60.000 de mii de imbecili să înghită cadoul otrăvit al lui BOC + ISĂRESCU, cadou numit PRIMA CASĂ care a menținut cotețele igrasioase la 60.000 de euro ???    Nu VALOAREA de PROPRIETAR este cea care îi va ține sclavi ai instituțiilor de credit occidentale pe toată durata vieții active ??? Vă imaginati cu ce mandrie intră prostul intr-un apartament care „valorează” 60.000 de euro si pentru care va plăti băncii 120.000 in 30 de ani ? Vă rog să mă contraziceți dacă nu am dreptate !

În condițiile în care 85 % din totalul creditelor ipotecare din ultimii ani au fost acordate prin programul mincinos PRIMA CASĂ ce mai este de spus ?  NIMIC !

Cu umilință vă spun că astăzi am reușit și noi să ajungem la 1.000.000 de accesări…   mai bine decât Alexandru Tomescu dar la degetul mic al lui Nicolae Guță…   Mai concret, citând din piesa maestrului manelist, bancherii ne-ar putea da replica următoare :

Ce fac cu valoarea ta ???

Mă șterg pe pantofi cu ea… 

Și ar avea dreptate atâta timp cât STATUL ROMÂN de tip MAFIOT le tolerează toate abuzurile…   Așa cum am spus-o de fiecare dată, BNR este cârpa lor de șters pe jos și cum acolo ar trebui să fie elita finanțiștilor români e limpede de ce versurile lui Guță sunt mai mult decât relevante…  

Sunt convins că aș fi putut fi mai bun, mai obiectiv și mai puțin acid. Dar la un moment dat paradoxul sentimental de care vă vorbeam mai sus nu mi-a mai permis o exprimare eufemistică.  Știu ! Blogul ăsta nu i-a avut de fapt niciodată în vizor pe IMBECILI însă ponderea lor este atât de mare încât aerul pe care îl inspirăm în fiecare zi devine tot mai greu.  În societate, cel mai important cuvânt îl are prostul – el votează, el se face auzit pentru că nu a învățat nici să asculte nici să tacă. 

Mă consolez totuși cu ideea că am reușit împreună să tragem un semnal de alarmă.  Vă spun fără nici cea mai mică doză de infatuare că nu există personaj al MAFIEI BANCAR-IMOBILIARE care să nu cunoască Tavanulfals si mai nou Anunțul Corect. Nu pot să vă reproduc reacția agenților imobiliari și a clicii BCR când m-am prezentat la licitația demnă de teatru absurd organizată de această instituție infectă ( https://tavanulfals.wordpress.com/2012/01/18/procesul-bcr/ ) si nici toate mail-urile sosite de la evaluatori, bancheri, oportuniști, speculatori de pe lângă executorii judecătorești etc… 

Așadar nu milionul de accesări este important ci faptul că împreună constituim un GHIMPE în coasta camarilei POLITICO-BANCAR-IMOBILIARE.    

Le mulțumesc cu această ocazie tuturor celor care au avut încredere în mine și în ceilalți prieteni ai blogului nostru.  Deocamdată au câștigat 30-40 % din valoarea locuinței dar după ce MIZERIA PRIMA CASĂ își va epuiza rezervorul de CALIFICABILI ( proști ar mai fi, SLAVĂ DOMNULUI dar nu se califică pentru împrumut)  se vor bucura și mai mult de răbdarea și înțelepciunea de care au dat dovadă.   

Sper ca în scurt timp să realizăm primul indice imobiliar CORECT din ROMÂNIA cu ajutorul anunțurilor de pe www.anuntulcorect.ro  și să facem uitate gunoaiele mediatice de tipul Imobiliare.ro   Imopedia  și alte trompete plătite cu bani grei de structurile mafiote.  

Trebuie să existe o stare de spirit între compasiune și dezgust, alta decât indiferența…   Ajutați-mă să o găsesc dar nu cu vorbe ci cu fapte.  Faceți cunoscut mesajul TF nu pentru a cumpăra o locuință la un preț NORMAL ci pentru a asigura generațiilor următoare un suport intelectual și o coloană vertebrală care să le permită cel mai important lucru de pe lumea asta – să distingă BINELE de RĂU !  Să nu mai fie amenintati cu puscăria de niste gunoaie care in prealabil i-au mintit si manipulat ca să pice in capcana creditării iresponsabile. Asta e nivelul la care „se coboară” presedintele bancherilor din Romania…  Mai jos decat Nicolae Gută, mult mai jos: 

http://www.youtube.com/watch?v=UvypQJesoFg

Tavanulfals 

Reclame

Posted on 18 aprilie 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 204 comentarii.

 1. As dori sa compar preturile apartamentelor din Bucuresti cu cele din provincie. Evident, comparatia nu se poate face decat luand in considerare preturi ale apartamentelor din zone asemanatoare ca si cautare (apartamente din zona buna, centrala, zona de mijloc si o zona slab cotata, de periferie).

  Imi poate da un bucurestean exemple de astfel de zone ? (o zona buna, una de interes mediu si una slab cotata). Multam fain.

  • Zona buna/decenta – aprox 5% din sectorul1, restul cutii de betoane, tristete maxima si tiganie la pachet

  • @ basmeimobiliare:

   dupa umila mea parere:

   zona buna: cotroceni, eroilor (aria de vile), primaverii, aviatorilor, dorobanti – dupa ce iei o casuta sau un apartament trebuie sa mai ai si niste bani in plus de o renovare, imbunatatire, unde e cazul consolidare- …DAR MERITA FIECARE BANUT!

   zona buna, dar cu standard redus de viata datorita poluarii (aer, fonic, apa-tevi mai vechi, cu infiltratii) sau disfunctionalitatilor – utilitati, trafic, departare de centru – in cazul piperei- etc…- :
   pipera, unirii, romana, universitate, victoriei, axa ion mihalache-domenii-gara de nord,

   zona medie: calarasi, iancului, muncii, drumul taberei, crangasi, dristor, stefan cel mare, 13 septembrie, tineretului

   zone slab cotate: colentina (jumatatea aproape de margine a bucurestiului…desi colentina e doar putin mai rasarita decat primele 2), piata resita, cartier brancusi , valea cascadelor, (ultimele 2 sunt „marginimi” , arii marginale ale drumului taberei, o zona frumoasa de altfel, dar mai spre centrul sau ca si cartier), pantelimon etc..etc..

   zone infecte unde sa iti trimiti dusmanii sa se mute:
   ferentari, rahova, CARTIERELE NOI DEZVOLTATE IN ULTIMII 3-5 ANI LA MARGINEA BUCURESTIULUI (sunt dezvoltate pe genunchi, majoritatea autorizatiilor au fost obtinute cu mita – eu nu as locui acolo nici sa fiu eu platit dar sa mai si dau bani pe aparatment!!!!) ..sunt renumite cazurile cu ansamblul sudic dezvoltat de Negoita de la PSD la o anumita distanta de Protan si fosta groapa de gunoi … oamenii aia traiesc acolo cu geamul inchis non-stop sa nu se sufoce!!!

  • @basme

   Cand vei ajunge vreodata in Buc. si vei merge cu metroul, vei gasi lipite pe peretii vagonului niste colante cu zonele si cartierele din Buc. Ce e in inelul central inconjurat de Sos. Mihai Bravu, Sos Stefan cel Mare …etc e zona centrala si e OK. Restul sunt „suburbii”. Le iei de acolo.

  • @ basme: da, BCA are dreptate.
   uite link cu harta metroului 🙂 ..urmareste cercul galben 🙂

 2. „”Peste o lună, stocul subţire de locuinţe noi va fi şi mai mic. Trebuie sa ne îngrijoreze faptul că în ultimii 3 ani nu s-a mai construit niciun proiect de anvergură, iar stocul nu se înnoieşte”, este de părere Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.”

  Da, vai hai sa dam fuga sa cumparam acum, cat mai sunt ca peste o luna cu siguranta nu mai gasim… Se dau toate ca painea calda,… Vise…

  E interesant ca fata de anii trecuti acum se zice ca sunt multi la vizionare si nu se mai bate toba ca deja sunt facute contracte de vanzare … Au mai micsorat minciunile… Au realizat ca se laudau singuri si vorbeau la pereti !
  Iar daca anul asta sunt oferte de la 25k atunci la anu vor fi de la 15k, gars confort2 …;) va utz succes si la un pret mai mic !

 3. De asemenea nu prea mai zice nimeni, luati acum la 999 euro ca mai joa nu se poate, incet incet apar oferte cu preturi spre 500 de euro, desi mai e ceva pana acolo deja sunt ceva oferte si la 750 de euro pe mp… Deci se poate si o sa se poata si la 500 euro .. 😉

 4. @ avenir: Se refera la mp construit,..

  Ideea este ca la momentul acesta se construieste cu 370E-400E/mp-(include si TVA-ul),la banii astia constructia fiind data la cheie(-gresie,faianta, obiecte sanitare, termopane,inst. electrica, inst. sanitara)aceste preturi sunt date de catre firme medii cu experienta in constructii, mai adaugi un 150E/mp de teren(atentie!..Ex:P+4, suma asta se imparte la 5, cladirea are 4 etaje,si apartamentele P,1,2,3,4 folosesc aceeasi fasie de teren,..deci ar veni 150/5=30Emp de teren,..plus utilitatile(si acestea se impart),..plus autorizatii. Oricum, pretul de 1000E/mp in bloc comunist, este exagerat si tinut artificial de catre Prima Casa si,totodata de faptul ca nu (prea) exista alternative la astea vechi.

 5. Ce inseamna bloc construit „pe placi”?Care este diferenta intre cele pe placi si cele pe cadre armate monolite?Sper sa nu rada nimeni de mine dar nu ma pricep.
  Felicitari pentru ceea ce faci Tavane!

  • Stai linistit, nici eu nu stiu. Stie careva pe aici ?

  • @cristin 1981 + bancherul

   Pentru bloace, in vremea lui Ceausescu, s-au folosit mai multe solutii constructive.

   „Cadrele armate monolite” asa cum sunt construite bloacele de pe Unirii din Buc. (de ex) presupun o structura de rezistenta formata din grinzi si stalpi. Faci mai intai structura asta apoi peretii ii umpli cu caramizi eficiente, bca (sic!), panza de cort, scanduri, …etc ……ce ai. Sunt structuri foarte flexibile si rezistente la seisme. Peretii pot fi daramati (cu exceptia peretilor cortina) si apt poate fi modelat fara probleme. Pe Unirii bloacele au fost proiectate pentru 11 grade pe Richter, ca sa nu moara kakatzii comunisti. De aia merita chiar si 500 E / mpu. NU mai mult.

   Blocuri „glisate” – adica dupa fundatie se fac cofraje si se toarna peretii apartamentului din ciment. Si uite asa, prin turnare de betoane, blocul creste ca o trestie si in caz de cutremur se comporta tot ca o trestie ca e facut „dintr-o bucata” de sus pana jos ( ex. cateva bloace prin zona Tineretului).

   Varianta „pe placi” a inceput sa fie folosita cand au inceput sa fie mutati masiv prostovanii de la tzara la oras.

   Se „industrializa” …. tzara. La intreprinderea „Granitul” in Buc se fabricau peretzi „de-a gata” inclusiv cu ferestrele decupate si locul de usha. Apoi se „montau” de catre militari cam la fel ca un castel de cartzi de joc. Peretzii erau turnatzi din beton si lateral ieseau niste mustatzi de fier beton care se sudau cu mustatile celuilalt perete ….daca nu uita militaru’. Daca dupa sudarea mustatilor se vedea afara printre peretzi, militarii de la diribau mai indesau niste ziare …ca sa se faca intuneric si sa treaca „receptia”.
   Cam asa ceva vrea sa cumpere bididiul asta de ionel ….cu 4jdemii de euroi. In conditiile in care el nu a vazut o hartie de 500 E in viata lui.

   Bancherule, daca te plimbi vreodata cu prietena pe Nerva Traian (de ex) ai sa remarci ca stradal blocurile sunt mai ingrijite (construite pe CAM – cadre armate monolite) iar in spatele lor, in randul 2 sunt facute bloace din prefabricate adica „pe placi” …….pentru „oamenii muncii”.

   Ca si „activ garantor” ala stradal poate fi luat in considerare la un 5 ciute E / mpu. Dar ala din spate, „pe placi” , te potzi pisha pe el.

   Am observat ca nici tembelii din agentziile imo nu fac diferenta intre solutiile astea constructive.

   De ce ar face ……ionel ?

   Ionele, trimite-l pe tac’tu aici pe blog ca tu esti numa’ bun de angajat la vreo banca !

   • @ BCA : multumesc mult pentru informatii 🙂

   • Va multumesc frumos pentru amambilitate si rabdare!
    Ii multumesc lui DZEU ca exista acest blog si ca l am descoperit!

   • @BCA

    cu parere de rau, confunzi termenii si esti intr-o eroare majora !

    „Pe Unirii bloacele au fost proiectate pentru 11 grade pe Richter ” – FALS ( ai iesit din scala lui R);

    „Peretii pot fi daramati (cu exceptia peretilor cortina) „- FALS –
    ultima data cand am facut un perete cortina era din sticla si metal si acoperea fatada unei cladiri de birouri ( ai confundat probabil cu diafragma, care este un perete din b.a. din
    fundatie pana la ultimul etaj); peretii din BCA nu se vor demola decat cu acordul unui ing. constructor(macar) , daca nu vreti sa anuntati autoritatile;

    „pe placi”- este o varianta de constructie destul de flexibila si nu mi-ar fi chiar teama in el la un eventual cutremur( mai rau e in cele construite inainte de 1977 si nu ma refer acum la cele „pe placi „). Am rezerve la blocurile din prefebricate mansardate ( ex la un p+4 s-au mai adaugat inca un p+1 si a realizat un p+6);

    constructiile prefabricate au avantajul unui termen de livrare mult mai mic( 5-7 sapt / p+10), dezavantajul lor fiind doar de ratiuni estetice. si sunt facute dupa alte norme seismice
    decat cele vechi(<'77)

   • @cristin1981

    Te pupam si noi si daca vei mai avea vreo nelamurire vino aici si sigur vei gasi pe cineva care macar sa incerce sa te lamureasca.

    Bafta maxima si nu uita ca Romania nu are numai proshti ci si oameni care vor incerca intotdeauna sa te ajute ….dezinteresat !

    Succes !

   • @le gabi

    Cu talica cre’ ca am o batalie mai mult „lingvistica”.

    Daca pui patru creioane vertical pe o masa si daca clatini un pic masa creioanele vor cadea.

    Daca intre creioane vei pune „peretzi” de carton, creioanele nu vor mai cadea .

    Sancta simplicitas !

    „constructiile prefabricate au avantajul unui termen de livrare mult mai mic( 5-7 sapt / p+10), dezavantajul lor fiind doar de ratiuni estetice.”

    Daaaaa….NU termenul de livrare ma *ute pe mine ci „sigurantza”

    Cand am zis „cortina” m-am referit la „diafragma” iar nu la aspectul estetic al peretzilor de sticla.
    Asta este ! Nu sunt ing. constructor !

    In rest ramane TOTUL valabil. Bloacele din prefabricate de 15 mm grosime sunt „junk”.

    Sorry !

   • 15 cm? Nu-i cam putin? Cred ca sunt macar 25-28 cm netencuiti. Merg si masor si revin. Dar din cate imi aduc aminte doar pervazul exterior avea vreo 12-15 cm…

   • @ BCA: cred ca faci niste confuzii, sau macar amesteci informatiile. Nu stiu daca ceea ce ai scris tu mai sus este perfect adevarat.
    o sa mai intreb si eu un constructor, dar sigur sunt cateva alaldala puse pe acolo.

   • @BCA

    Tare as vrea sa te vad fata in fata. Vad ca vorbesti mult totusi si ma gandesc daca mai faci si altceva in afara de a scrie pe blog.. spui total hazardat de altii ca nu au vazut bani in viata lor.. faza cu bancnota de 500 de euro e concludenta, pana si salarul e mai mare de atat dar ce-i drept nu stiu daca din banii depusi la banca erau si de 500, chiar nu mai tin minte.
    Lasa totusi sugestiile de angajare, nu mai fa afirmatii hazardate, dar fii acid in continuare, ataca modul de gandire nu omul

 6. 1. 450-500 E venit mediu
  2. 700 E/mpu pret de contract ap. noi
  3. minim 6% pe an randament din chirie pt. un apart. nou mobilat si utilat de bun simt intr-o zona decenta

  Cand se vor intampla astea 3 simultan, blogul asta nu-si va mai avea rostul.

 7. Pireu-Atena 70000euro 60 mp-constructie noua,zona buna.
  Salariu mediu 700-900 euro.
  Deocamdata nici un impozit pt prima locuinta-posibil sa apara impozitul.
  Impozit masina peste 2000cc 660 euro,1500cc 240 euro.
  Benzina 1.8 eur spre 2 eur in vara.
  Preturile sunt in cadere de ceva timp.
  In insule preturi mai mici,mai multa liniste-ideal pt casa de vacanta sau chiar de locuit.
  Mai greu ar fi cu locul de munca-nu prea mai exista.
  1300 de euro pe luna un grec traieste decent-cred ca romanii ar reusi si cu 1000 iin conditiile in care ai locuinta proprietate.
  Am urmat linkurile lu bancheru si n am fost impresionat dar baniesc ca se gaseste si ceva mai bun.
  Valorile prezentate nu sunt oficiale sunt rezultatul unor discutii cu oamenii de rand de pe aici.

  • @ catalin

   da, nu am sustinut ca ar fi reprezentative linkurile date …sunt selectii aleatorii de pe google … nu selectii reprezentative.

   e clar ca pot fi si oferte mai bune.
   preturile din Romania sunt efectiv hidos de mari fata de nivelul salarial.
   cand tembelii de agenti imobiliari vor intelege sa preseze proprietarii sa dea preturile jos din corcodus atunci vor si avea de mancare …pana atunci .. mai dispar agentii imobiliare…si tot mai dispar… si tot asa pana se va forma masa critica de rest de agenti care in mod neasteptat mai au 1/2 de creier cat sa inteleaga ce este in interesul lor pe timp mediu/lung …. cum de exemplu ar fi DEBLOCAREA TRANZACTIILOR PRIN DEMOLAREA SISTEMATICA A PRETURILOR!

   dar de la niste golani si nespalati imobiliari ce sa te astepti ? de unde atata proiectie asupra dezvoltarii pietei ? …. in capul lor exista doar mica smechereala si mica golaneala …iau aici, intep acolo …asta e cheia gandirii agentului imobiliar clasic al perioadei 2000-2010 … ca dupa 2010 a inceput sa dea foamea in ei si s-au mai rarit randurile 🙂

 8. Privatii nu pun botu’ la aberatiile guvernului:

  http://www.mediafax.ro/social/investitorii-nu-sunt-interesati-sa-finanteze-locuintele-anl-pentru-ca-nu-si-recupereaza-banii-9558732/

  „La asemenea încasări din chirii nu-ţi poţi recupera banii niciodată. Dacă ANL vrea să construim pentru el, o vom face cu cea mai mare plăcere, dar nu pentru încasări de 40 de euro pe lună. Pentru mai puţin de 200 de euro pe lună pentru un dezvoltator nu are sens afacerea, pentru că el vrea să îşi recupereze investiţia în zece ani”, a spus Zohar.

  • care privati? escroci d-alde tiriac&co de vand cluace la cuca macaii cu 1500E/mp la prostovani corporatisti? pai aia fac 300% profit, nu stau dupa 150E chirie lunara la cluaca cum le „propune” escrocii politici care chipurile vor binele poporului; la final or sa zica..ete noi am vrut, n-a vrut aia..pa..mereti si luati de la tiriac 🙂

 9. Buna tuturor ! cum sa spun ? se naste un lucru bun aici, de care oricine poate tine cont, se aduna informatie, se dau sfaturi si chiar sprijin moral pentru cei indoiti asupra deciziei de a cumpara o casa intr-o lume ca asta. E prima data cand scriu si nu am multe de spus, doar as vrea sa il incurajez pe cel care a depus multe eforturi pentru a ne face sa intelegem cu ce ne confruntam. Te citim de mult timp, la fel si comentariile celor apropiati blogului, de cate ori ma gandesc ca ar trebui sa ne luam totusi o casa, mai intru pe aici sa ma trezesc. Avem o varsta, un copil, economii la banca la fel ca toti cei care nu s-au pacalit pana in 2008, nu vorbesc de Pc. Este mai ales meritul sotului meu, caci eu as fi fost mai naiva, mi-as fi ascultat anturajul si as fi sarit in barca bancilor sau poate nu ma primeau ele, cine stie. Doamne ajuta !

  • @ cristinam

   Ma bucur ca sotul tau a reusit sa iti tempereze dorinta (fireasca de altfel) de a te aseza la casa ta. E timp pentru toate, Cristina. Mai devreme sau mai tarziu rabdarea si intelepcuinea vor da roade. Bine ai venit ”oficial” pe TF !

  • @cristinam

   Tineti-va tari! Mai e un pic sa aveti casa voastra. Trebuie doar un pic de rabdare, atentie, intelepciune. Si economisire in continuare! Felicitari pentru rezistenta. Bine ati venit in rindul oamenilor liberi!

 10. Mai oameni buni, de ce nu intelegeti „realitatea”?
  Uitati si voi ce imi scrie un „Project Manager” (????) de la Lindaresidence – cei care sunt disperati sa isi vanda locuintele punand bannere pe toate site-urile.

  Cateva informatii utile despre complex sunt:

  • regim mic de inaltime: P+2+M
  • structura de rezistenta din beton, cu pereti din caramida si izolatie cu polistiren de 8 cm
  • suprafete generoase ale apartamentelor
  • lipsa prafului sau a poluarii din cartierele cu blocuri inalte si trafic auto intens
  • acces facil catre centru: distanta pana la Unirii se parcurge in circa 20 min cu masina.

  ****** Sunt 5 statii RATB (2km) pana la statia de metrou Republica 🙂
  *******
  • loc de joaca pentru copii
  • acces securizat in complex (porti cu telecomanda)
  • Cora Pantelimon este foarte aproape de complex, langa statia de metrou Republica

  ******** grad mare de ocupare: faza 1 a complexului este ocupata in proportie de 100%, faza 2 peste 40%. Sunt peste 120 de familii care locuiesc in prezent in ansamblu
  *********
  • costuri de intretinere mici: toate apartamentele au contorizare individuala si centrala termica proprie pe gaz, nu se percep costuri de mentenanta sau alte taxe de complex
  • modalitate de plata flexibila: credit sau rate la dezvoltator (pe o perioada de 3 ani, cu un avans minim de 25%.)

  Ai de mers 2 Km pana la metrou 🙂
  Dar, Il putem noi contrazice privind gradul de ocupare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: