ANUNȚUL CORECT – NOUA ORDINE IMOBILIARĂ


Pentru că se apropie sărbatoarea Paștelui și pentru că Tavanulfals mai are puțin până la 1 milion de accesări, ne-am gândit că ar fi de bun augur un cadou pentru toți prietenii noștri.

www.anuntulcorect.ro 

Continuarea firească a acestui blog este un NOU SITE de PUBLICITATE  IMOBILIARĂ  unde va exista de acum încolo o ECHIPA în slujba conceptului PRO BONO PUBLICO. Împreuna cu Sebastian (inginer programator care ne-a pus la dispoziție câteva zeci de ore din activitatea lui profesională) voi încerca să pun la punct un mediu care să asigure atât întâlnirea firească dintre vânzători și cumpărători cât și o informare CORECTĂ a acestora.

Nu avem interese imobiliare, nu suntem plătiți de SISTEMUL  MAFIOT  GENERALIZAT, anunțurile sunt GRATUITE iar paraziții societății – agenții imobiliari sunt INTERZIȘI !!!

Duminica a trecut, așadar nu este o păcăleală de 1 aprilie.

www.anuntulcorect.ro

va realiza SINGURUL  INDICE  IMOBILIAR  CORECT din România bazat pe media dintre prețul CERUT și prețul OFERIT.   Cred că v-ați săturat cu toții de mizeriile  IMOBILIARE  PUNCT  RO, de  IMOPEDIA și alte trompete întreținute cu bani grei de camarila imobiliara…

În premieră națională, cumpărătorul va putea face o contraofertă serioasă vânzătorului DIRECT PE SITE, aceasta neintrând în alcătuirea indicelui imobiliar ”ANUNȚUL  CORECT”. Doar anunțurile de sine stătătoare ale ambelor părți vor conta pentru stabilirea unicului reper echilibrat din REAL ESTATE-ul românesc.

Astfel va ieși la suprafață adevarul pe care BANCHERII și IMOBILIARII îl țin îngropat de ani de zile…  Cât sunt românii dispuși să plăteaască pentru o locuință ???  Publicațiile amintite mai sus au mers până acolo încât să stabilească această valoare în funcție de click-urile de pe anunțurile agenților imobilari…   Logica lor mononeuronală nu mai poate prosti pe nimeni…

Eu îmi exprim convingerea că în câteva luni de zile vom realiza ceea ce nu a reușit nimeni până acum – o imagine de ansamblu asupra REALITĂȚII  IMOBILIARE din România, realitate exprimată în primul rând de PUTEREA de CUMPĂRARE a concetățenilor noștri. Puterea de facto, nu aceea cu 5 % avans…

Mizeria Prima Casă a făcut destule victime și cred că e timpul să afle cât mai multă lume pe cine protejeaza de fapt Banca Națională și politicienii corupți.

Orice sugestie legată de noul SITE este bine-venită.  Suntem deschiși schimbărilor care facilitează sub o formă sau alta revenirea la NORMALITATE. Tavanulfals are cititori inteligenți și bine pregătiți pe domeniile lor de activitate ( mulțumiri Bancherului care a colaborat la realizarea unei pagini de pe noul site ) astfel încât aportul dumneavoastră intelectual este bine-venit.  Nu avem nevoie de donații, nu intenționăm să cerșim; nu se ascunde nicio formă de profit material în spatele demersului nostru !!!

Anunțul Corect îsi va păstra caracterul de interactivitate pentru că nu este nici Site-ul meu, nici al lui Sebastian ci al tuturor românilor care s-au săturat de abuzurile intermediarilor și ale întregii camarile imobiliare.

Dacă observați nereguli, încercări de disimulare, postări false etc. vă rog să le raportați  (fiecare anunț are posibilitatea semnalării unui abuz).  Eu cred că un mediu în care vânzătorii și cumpărătorii se pot întâlni de o manieră civilizată, trebuie întreținut de fiecare dintre noi.

Având în vedere că scopul principal al site-ului este înlăturarea PARAZIȚILOR din sistem, primul pas este să convingem vânzătorii / cumpărătorii / chiriașii că mediul nostru de întâlnire online este imparțial.  Faptul că militez pentru revenirea la normalitate nu înseamnă că voi influența în vreun fel pretențiile exprimate în anunțuri.  Piața se va regla singură după ce MIZERIA PRIMA CASĂ care mentine artificial plafonul de 60.000 de euro va sucomba din lipsă de proști ”calificabili”…

În scurt timp, evaluatorii imobiliari care s-au făcut preș în fața bancherilor nu vor mai putea pune ștampilele pe sume abracadabrante…  Restanțele românilor la credite cresc îngrijorător de la lună la lună iar perspectivele de ”revenire” a creditării sunt cam egale cu ZERO.

Să fim conștienți, stimați prieteni, că fiecare dintre noi e responsabil de schimbările la nivel social.  Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să introduceți un anunț cu tipul de locuință care vă interesează și să precizați cât sunteți dispuși să plătiți pentru ea. Să anihilăm împreună statisticile mincinoase ale diverselor portaluri imobiliare responsabile cu MANIPULAREA  ORDINARĂ.

Concret, vă cer să renunțați la PASIVITATE și să înțelegeți că lucrurile nu se pot aranja  de la sine într-un stat de tip MAFIOT unde cetățeanul e carnea de tun a tuturor escrocilor privilegiați. Timpul le rezolvă pe toate la un moment dat dar pentru satisfacția că nu am lăsat totul în seama lui și că am grăbit procesul de revenire la NORMALITATE eu zic că merită să ne facem auziți.

Mafia s-a constituit în grupuri de interese – Asociația Băncilor din România, Asociația Agențiilor Imobiliare, Asociația Națională a Evaluatorilor, Asociația Dezvoltatorilor  etc… 

Fără banii dumneavoastră, calculele șmecherilor de mai sus sunt inutile !!!  Nu ar trebui să fie atât de greu să renunțăm la condiția de urși păcăliți de vulpile bancar-imobiliare, nu ??? Vă asigur că ”ASOCIAȚIA ROMÂNILOR VERTEBRAȚI” nu trebuie înregistrată la Ministerul Justiției…  Să ne recăpătăm DEMNITATEA, să fim POPOR, nu TURMĂ !!!

P.S .  Ne prezentăm scuze pentru eventualele mici probleme tehnice survenite în perioada imediat următoare. Nu suntem perfecți însă încercăm să vă punem la dispoziție o platformă decentă și eficientă. 

Așteptăm ANUNȚURILE dumneavoastră !!!  

www.anuntulcorect.ro 

 

Reclame

Posted on 2 aprilie 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 246 comentarii.

 1. banchere,azi am vrut sa depun 20000 euro la banca.am fost la mai multe.suma cea mai mare ca dobanda era de 40 euro luna.fara vrajeala dar parca e de preferat sa iau o garsoniera si pica 150 lunar.astept si accept sfatul tau cu placere.

  • Si dacă peste doi ani o sa fie 10k o garsoniera? O sa câștigi 3600 din chirii și o sa pierzi 10k din depreciere.

  • @ silviu:
   negociaza dobanda.
   alege durate mai mari (6-9-12 luni)
   imparte suma in mai multe monede (leu, euro, usd) pentru a pondera riscul aprecierii/deprecierii unei monede sau a alteia.

   ce ai zis tu e o prostie intimpuri de inflatie mica (sau dezinflatie) … a detine un obiect cand preturile scad e naspa pentru ca : a) genereaza costuri / b) valoarea intrinseca a obiectului scade / c) cei 150 euro care pica din chirie sunt un beneficiu prea mic si expus unor factori de risc (ex: fluctuatie monetara a valorii, inflatie, etc.. .) / d) alegerea solutiei chiriei cheama riscuri in plus (luni fara clienti / clienti nebuni care produc distrugeri, etc…)

   cu placereeeee! 🙂 (in cazul in care imi multumesti) … 🙂 !

 2. @Silviu
  Transforma-i in lei, pune-i cu 8%/an, si vei avea 505 ron pe luna dupa impozitarea cu 16%.
  In mod sigur vei fi mai linistit sa primesti direct in cont contravaloarea la 110-114 eur/luna, fara sa pazesti daca au platit chiriasii intretinerea si facturile.

 3. ma gandeam la faza cu lei.ar putea fi o problema cu cursul valutar.o mica urcare ar cam anula dobanda.adevarat e si cu valoarea garsonierei care ar putea sa scada mai mult decat iau chirie.multam pentru sugesti. merci bancherule!

 4. Ar trebui sa urce la 4.8 ron/eur sa anuleze dobinda pe care o primesti la lei , putin probabil , in opinia mea. E doar o opinie…

 5. ceva publicitate n-ar strica. Poate chiar pe celebrele site-uri de ‘imobiliare”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: