Adrian ieftinescu și metrul pătrat


Când ajung curvele să facă statistici care țin de propria lor activitate, e posibil ca rezultatul final să releve faptul că sunt… virgine.  Doamna Imobiliare Punct Ro, prostituata de serviciu a Mafiei Bancar-Imobiliare a încercat din răsputeri să ne convinga pe parcursul anului 2011 că cizmele roșii lungi peste genunchi și decolteul pronunțat sunt de fapt straie monahale…   probabil noua uniformă de la Mânăstirea Tăriceni unde maica stareță a rămas însărcinată cu… Duhul Sfânt.   

De când a apărut pe piață mizeria asta de portal imobiliar deținută de fondul de investiții Broadhurst Investments Limited din Cipru (cu active imobiliare impresionante), ba vedem creșteri de preț, ba piața stagnează, ba trendul imobilelor vechi se află în ușoară scădere caz în care este imediat contrabalansat de apartamentele noi scumpite peste noapte cu procente considerabile…    Cireașa de pe rahatul pe care îl măncă zilnic directorul portalului –  Adrian Erimescu a fost vizibilă undeva în luna mai a anului trecut. Declarația de mai jos ne dă măsura caracterului său mizerabil și ne lămurește cât de corect este indicele pe care îl întocmește săptămânal/lunar/anual :

„E foarte probabil că, în ceea ce priveşte zona rezidenţială, am atins deja fundul sacului, iar ceea ce a fost a trecut, pentru că, de anul acesta începem să vedem cum cresc preţurile la apartamente. Chiar dacă nu sunt creşteri substanţiale, preţurile s-au oprit din scădere, iar în mod normal ar trebui să crească”

–       Adrian Erimescu 18 mai 2011  –

Iată că Evenimentul Zilei a reușit înainte de anul nou să intre în posesia datelor de la Institutul Național de Statistică.  Vă reamintesc că spre deosebire de prostituații de la IMOBILIARE  PUNCT  RO care stabilesc indicele după anunțurile paraziților sociali – agenții imobiliari,  Institutul Național de Statistică se bazează pe DATE  REALE provenite de la NOTARIATELE la care s-au încheiat TRANZACȚIILE  propriu-zise.    (Păcat că guvernul mafiot condus de Emil Boc nu autorizeaza INS-ul să facă publice și prețurile.  Am avea impresia că trăim în două lumi paralele…)

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cu-cat-au-scazut-preturile-la-locuinte-959195.html

Câteva aspecte importante pe care trebuie să le luăm în considerare :

–          Faţă de preţurile din 2009, în al doilea trimestru din 2011, apartamentele din Bucureşti s-au ieftinit cu 23,2%, iar cele din alte oraşe din ţară, cu 12,3%.

–           Într-o perioadă de un an şi şase luni, respectiv din primul trimestru al anului trecut şi până în trimestrul doi al acestui an, în Capitală preţul la care au fost tranzacţionate apartamentele a scăzut cu circa 16%, în timp ce în restul ţării scăderea a fost de circa 11%.

–          În perioada aprilie-iunie, apartamentele din București s-au vândut cu circa 7,5% mai ieftin decât în perioada octombrie-decembrie a anului trecut.

–          În primele șase luni ale acestui an prețurile locuințelor la nivel național au scăzut cu 5,5%

 Priviți acum și cum ne mințeau prostituații de la IMOBILIARE  PUNCT  RO : 

 Cea mai mică valoare, în Capitală, a fost atinsă la începutul anului, în ianuarie, 1.157 euro/mp util, apoi preţurile au crescut uşor până în aprilie-mai, când au fost înregistrate cele mai mari preţuri din an la apartamente, 1.189 euro/mp util. 

 Explicația ar fi următoarea : Cu cât prețurile publicate de paraziții societății – agenții imobiliari sunt mai mari, cu atât tranzacțiile consfințite la notariat sunt mai mici…  Sau, Adrian Erimescu, începând cu 1 aprilie nu a mai vrut să renunțe la păcăleli și s-a jucat tot anul cu… metrul pătrat. 

 Pentru întreg anul 2011, Imobiliare Punct Ro a calculat o scădere de preț de numai 4,1 % în timp ce indicele INS  înregistrează deprecieri de 5,5% numai în prima parte a anului… 

Acum fac apel la memoria dumneavoastră și vă rog să vă amintiți că în prima jumătate a anului sub manipularea mafiei bancar-imobiliare vis-a-vis de incertitudinea P.C. 4,  mulți prostănaci s-au grăbit să accepte prețurile mărite de samsari cu câteva mii de euro de teamă să nu rămână fără… credit  🙂      Astfel, după apariția P.C.4  prețurile și-au recăpătat vectorul firesc – în JOS iar diferența nu putea rămâne la 5,5 %…    Concret, prostituatul Ieftinescu iar a fost prins în offside…  

Nemaiavând ce face, la începutul acestui an a coborât sub pragul de 1.000 de euro / m.p…  I-a fost greu, s-a tăvălit prin mocirlă sub povara mustrărilor de conștiință vis-a-vis de Mafia bancar-Imobiliară de la care încasează regulat (și la propriu și la figurat) bani în fiecare lună.  Dar altfel ar fi ajuns prea repede la groapa de gunoi a statisticii imobiliare românești.  Sunt mai confortabile tomberoanele astea moderne colorate…  (Capital, Money, ZF etc.) 

http://www.imobiliare.ro/indicele-imobiliare-ro

Și dacă tot v-am rugat să vă uitați puțin în trecut, opriți-vă la anul 2009 când Institutul Național de Statistică a început să centralizeze datele primite din teritoriu de la NOTARI.  În acest caz, reperul este la nivel general, din ianuarie până în decembrie fără nicio referire la diferențele mari de valori înregistrate intre prima și a doua jumătate a anului.   În iunie 2009, JAFUL  NAȚIONAL  PRIMA CASĂ  a mărit prețul cotețelor comuniste cu 2 camere de la 50 la 60 de mii de euro pentru simplul fapt că plafonul stabilit de BOC  și ISĂRESCU pentru protejarea Mafiei Bancar-Imobiliare trebuia exploatat la maxim. 

Astfel, dacă INS susține că există o diferență de preț de 23,2 % între 2009 și jumătatea anului 2011,  eu pot să afirm fără teama de a greși că dacă analizăm situația unui  prostănac Prima Casă pe care l-au păcălit mizeriile imediat după ce a fost lansat programul așa-zis social,  el a pierdut aproximativ 30 % din valoarea cu care a ”cumpărat” imobilul. 

60.000 – 30 % = 46.154 EURO  

Ce înseamnă un credit mai mare cu 14.000 de euro ?   Pentru un calcul exact, descărcați ”scadențarul Prima Casă” pe care îl găsiți în panoul din partea dreaptă a blogului.  Pentru 13.846 de euro, dobânda este de 13.984 – Rezultă o sumă totală de 27.830  Euro pe care naivul creditac o va plăti în 10 ani de muncă în favoarea escrocilor.

Ca o ultimă referire la prostituția imobiliară,  după ce a publicat datele de la INS, cealaltă parașută a sistemului mafiot – IMOPEDIA, ne avertizează că datele de la notariate ne pot induce în eroare :

  Indicele INS se calculează pe baza preţurilor declarate la notari. Acesta reflectă realitatea din piaţă în măsura în care şi preţurile declarate la notari sunt corecte. Nu puţine sunt, însă, cazurile în care la notari se declară preţuri de vânzare mai mici pentru a se plăti taxe mai mici.

Dragă  doamnă Imopedia, prin  programul Prima Casă – cel care a asigurat tranzacțiile de pe piața rezidențială, e foarte greu să diminuezi prețul la notariat. Ce se poate face, din contră, e să se declare prețul mai mare urmând ca apoi vânzătorul să-i înapoieze creditacului 2-3.000 pentru ca acesta să-și poată mobila casa…   Nu mai vorbim de faptul că dobitocul va plăti și comision mai mare la FNGCIMM, și dobândă, etc…   Știm deja că beneficiarul Prima Casă are IQ-ul extrem de scăzut… 

Dacă îmi permiteți și o concluzie formulată ca o întrebare retorică – În condițiile în care piața s-a prăbușit cu 30 % în 2 ani de Prima Casă,  oare nu cumva după acest JAF  NAȚIONAL,  va fi prăpăd ???  

Reclame

Posted on 5 ianuarie 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 284 comentarii.

 1. http://www.gandul.info/financiar/minunea-de-la-constanta-care-este-diferenta-dintre-cele-doua-imagini-9140616

  de precizat, ca deşi pretul a scazut, imobilele nu au fost vandute. Deci e loc si de mai mult.

 2. Iata, pt toata lumea, cifre oficiale cu privire la potentialul pietei din Romania (nu doar a celei imobiliare, dar intra si asta):

  sursa: http://www.adevarul.ro/financiar/investitii/Circa_4-000_de_romani_detin_active_financiare_de_4_miliarde_de_euro_0_604739673.html

  Piaţa de investiţii financiare din România se ridică în acest moment la patru miliarde de euro, reprezentând active deţinute de 4.000 de clienţi care au depozite bancare mai mari de 200.000 de euro, a declarat astăzi Sorin Mititelu, executive manager pentru segmentul de retail al BCR.

  „În prezent, în România există circa 140.000 de clienţi care au depozite peste nivelul de garantare, adică 100.000 de euro. Însă pentru o strategie de investiţii este nevoie de peste 200.000 de euro. Numărul celor care se încadrează aici este de 4.000 de investitori. Ei deţin în total active financiare de patru miliarde de euro”, a spus Mititelu, în cadrul seminarului Private Banking Conference.

  DECI: in toata Romania, pe segemntul de case-vile, apartamente „de lux” sau terenuri agricole, nu exista decat 4.000 de oameni (deci 4000 de potentiale contracte de vanzare). Si cu asta basta. Ok, mai putem dubla numarul asta cu cel al firmelor care dispun lichiditati, insa firmele nu „investesc” asa.

  • Reiau citatul tau : „În prezent, în România există circa 140.000 de clienţi care au depozite peste nivelul de garantare, adică 100.000 de euro.”
   Pentru ceea ce unii denumesc private banking e nevoie de >200.000 euro (nu e o suma batuta in cuie, din cate am citit e o suma minimala), adica avem 4000 de oameni, nu pentru investitii in segmentul tau (case/vile etc). Acolo avem 140.000 de indivizi.
   De dragul exactitatii 🙂
   Eu introduc aici si banii negri, care au au apetenta deosebita pentru spalare in imobiliare.

 3. @dbp

  in primul rand, felicitari. in al doilea rand, eu nu inteleg prea bine rationamentul tau…
  eu am 27 de ani si impreuna cu sotia castig 5000 RON net minim lunar. noi am inceput sa strangem de cand ne-am angajat, adica de vreo 4 ani, in conditiile in care bani de la parinti nu avem niciunul…am strans si noi bani de masina sh, apoi bani sa ne facem singuri nunta si acum strangem pentru casa…conform calculelor mele, la preturile actuale, chiar daca se ajusteaza mult in jos …am strange bani de casa in vreo 7-8 ani…noi strangem cam 5.000 de euro pe an…si peste 7 ani chiar nu poti sa stii ce o sa fie…nici noi nu vrem casa acum….dar totusi rationamentul tau cu bani de casa in 2 ani nu prea mi se pare fezabil…explica-mi si mie te rog formula magica:)

  • Ionut,
   La ai vostri 5000RON lunar, eu as pune de-o parte minim 3000. In cei 4 ani de cand strangeti voi se adunau cam 144000RON. Sigur, renuntam atunci la masina daca era casa mai importanta.
   Am spus ca in 2 ani dar de acum inainte. Am deja 25000RON + cat mai strang in urmatorii 2 ani. Sa nu crezi ca peste 2 ani casele vor costa tot cat azi… O sa ai o mare surpriza.
   Succes si tie.

   • Cum traiesti tu cu 2000 ron pe luna in Bucuresti?????

   • @Popoescu
    Poti sa traiesti cu 2000 de RON in bucuresti + doua seturi de bonuri de masa si fara sa mori de foame, chiar daca stai cu chirie. E drept, nu poti sa mergi la „muviz” la „mol”, tre sa strangi din .. fese, dar in rest poti sa o duci decent (sa ai net, cablu, si caldura 🙂 ).

    E drept, mai greu cu un copil

   • 900 chirie
    200 intretinere (mediu)
    50 tel, 50 cabl+internet, 50 curent = 150
    200 benzina
    500 mancare
    total 1950
    Mai sunt multe costuri lunare nu?
    Plus ca @dbp mai are si copil.
    Deci va rog sa fiti mai clari atunci cand precizati ceva.
    Daca locuiesti cu parinti se schimba lucrurile.

   • Sfaturi cum sa economisim bani cu scopul de a ne cumpara o locuinta in cativa ani cu bani cash sunt binevenit.
    Eu cred ca se merita sa strangi cativa ani, chiar si 6-7 ani si sa iti iei cu bani cash. Te chinui cativa ani, ci nu 30!!!!!

 4. @popescu
  e adevarat ca eu nu locuiesc in Bucuresti si nici nu platesc chirie pt ca stau cu ai mei, dar ei au iesit la pensie si, in ultimul timp (2-3 luni), am ramas doar eu cu sotia si copilul in apartament. Numai ca nu ne-am propus sa ramanem definitiv aici, vrem sa locuim undeva in afara orasului la „casa noastra” (teren am la „tara” la vreo 30km de orasul natal, insa peste vreo 5-10 ani el va fi doar la maxim 10-15minute de mers cu masina!).
  Ma rog, sincer, am inceput sa pun bani „la greu” in ultimul an si jumatate. Pt asta am gasit undeva pe net niste utilitare excel care te invata cum sa-ti tii sub control fiecare leu castigat si de atunci de cand l-am pus in practica am reusit sa elimin foarte multe cheltuieli „parazite”. Practic, notez fiecare leu cheltuit zi de zi (nu radeti, o sa aveti o mare surpriza sa aflati ca anumite lucruri „marunte” papa foarte multi bani sistematic!) si vad unde si ce pot „taia”. Exact ca Boc & co (nu ca as fi un mare fan al lui).
  Ok, nu se poate „trai” cu 2000RON in Buc, dar cu 2500??? Tot se strang 120000RON in 4 ani la un venit de 5000RON, nu?
  Succes.

  • Uite unde puteti gasi niste informatii utile:

   http://www.bugetulfamiliei.ro/calculatoare.html

   Eu utilizez doar Planificator buget.xls si Monitorizare cheltuieli.xls de la sfarsitul lui 2010. Este foarte util, insa trebuie sa il completezi zilnic si cu fiecare leu cheltuit!

   • postul era pentru dbp

   • A mai fost discutat acum ceva vreme pe aici detalii privind cheltuieli, si cum sa reusesti sa strangi bani. Ideea e binevenita inca odata. Multumim pt link, poate acum ca tot am dezbatut din nou aceasta situatie vom fi mai atenti cu cheltuielile.
    Intradevar, la un venit de 5000 ron se poate pune deoparte 2000-2500 ron lunar, chiar si cu un copil si in Bucuresti si fara sa stai cu parinti, doar daca cheltuielile sunt monitorizate cu atentie.

  • pai in cazul tau nici nu ai avea nevoie de casa avand apartamentul alor tai. e cu totul alta situatie…casa inseamna confort nu necesitate…oricum in bucuresti e cu totul altceva decat in provincie….si parintii mei se descurca cu 1000 ron perfect in conditiile in care au casa lor….

   • E mai complicat, deoarece nu sunt singur la parinti si nu ma bazez pe faptul ca ei mi-o vor lasa doar mie „mostenire” (bine, sora mea e maritata si „la casa ei” pt ca al ei sot a fost mai „dotat” de la parinti decat mine). Plus ca e un apartament construit inainte de 1977 (ai mei s-au mutat acolo in 1978) si nu vreau sa bag eu bani in el (are cam tot ce-i trebuie, de la gresie la termopan, dar…vrem al nostru daca se poate.

  • Exact. Problema este moneda in care sa tii banii pentru a avea o dobanda cat mai mare iar banii sa nu se devalorizeze din cauza inflatiei.
   Dobanda este undeva la 7% RON , 4% EURO ,2% DOLARI.
   Cine a cumparat Dolari anul trecut a fost cel mai castigat cu o apreciere de 20% fata de euro. Acum nu poti sa sti cum o sa fie.

   • … daca urmaresti sa-ti cumperi cloaca, important e sa nu pierzi din bani prin cine stie ce investitii nastrusnice, din moment ce cloacele se ieftinesc.

    Mai vad si eu nastrusnici care spun ca cloacele nu s-au ieftinit raportat la lei, la ruble si nici chiar la pule. Clocarzii uita faptul ca din 2008 pana astazi cloacele s-au prafuit concret, in timp ce banii din banci au trecut si prin dobanzi de 20%.

    Nu va raportati la inflatia lui isarel, scumpirea utilitatilor, barabulelor si benzinei nu va afecteaza averile decat in masura in care doriti sa cumparati de toti banii curent electric, benzina, gaz si cartoafe. Si scumpirile astea astficiale se lovesc la un moment de pragul de sus, cand consumatorul normal se sufoca si renunta la… produse si servicii.

    Tot ce s-a umflat pe credit se dezumfla vazand cu ochii: electronice, auto, cloace.

    Cat priveste manipularea lui Tabara si a lui popescu in privinta terenurilor agricole… inghititi cat mai putin sa nu faceti gargara cu maioneza. (Ar mai fi si manipularea de azi a lui Tiriac… soc… ţurcangiul minte… iar!)

    Nu va veni niciun strain sa ia tarla agricola pe PF. Daca ar avea chef sa vina in Romania poa’ sa cumpere si azi dupa ce-si face un srl .

 5. Da, si eu zic ca merita, dar acum fiecare isi poate face calculele singur, in functie de venituri/necesitati si de ce vrea de la viata, la urma urmei. Fiecare caz e unic, nu prea merge generalizat.
  @dbp: cam atat si strangem, dar noi avem o situatie locativa mai speciala (platim o chirie mai mica pentru un confort destul de redus, insa am considerat ca merita in conditiile astea sa ne sacrificam si sa stam in 14 mp). Evident, nu am fi putut strange in 4 ani cat zici tu pentru ca nu am castigat atat la iesirea de pe bancile facultatii, atat castigam de vreo doi ani.Sperante insa sa castigam mai mult nu prea sunt, la halul in care merge Romania acum.
  Oricum, e clar ca fara sacrificii nu ai cum, important e sa merite la final. Nu poti sa strangi bani de casa si sa pleci in concedii, sa-ti iei haine scumpe, sa mananci la restaurant sau alte „luxuri” de acest fel. Cateodata sincer ma gandesc daca merita! Cand tot faci sacrificii incepi sa te cam saturi, dar asta e…sa ne bucuram macar ca nu avem rate. Sa vedem si ce va fi peste cativa ani…oricum, succes tuturor! cu cat evitam mai multi bancile cu atat mai bine!

  • Am inteles. Daca citesti mai sus, nici eu nu am pus de-o parte de la inceput suma pe care o pun azi; am inceput cu cate putin si apoi am crescut treptat. Ieri la salariu am pus 2000RON.
   Nu ca as vrea ca sa ma laud, insa nu am ratat decat un singur concediu de cand lucrez (si am intrat in al 11-lea an in campul muncii), atunci cand s-a nascut baietelul meu (din cauza ca s-a nascut tocmai in august!). Insa eu ma duc pe cont propriu in concediu (in ultimii 2 ani am fost doar la mare) si acolo caut cazare „ad-hoc”. Sunt destule oferte si aleg sa stau maxim 5-6 nopti cazare la pensiuni sau apartamente/garsoniere.
   Fiecare isi alege singur drumul in viata, depinde doar de noi daca ni-l facem greu sau usor.
   Succes.

   • Ti-a venit „mintea la cap” dupa ce a aparut bebele :). Deci un bebe te pune pe treaba. Uite daca ai fi fost atent cu cheltuielile de mai demult acum ai fi avut o suma frumusica.
    Spor la stans bani si fara credit la banca. Mai ales ca acum putem sta relaxati, preturile la locuinte nu vor mai creste multa vreme de acum incolo. Intradevar ar fi o problema cu inflatia dar la sumele pe care le avem noi nu ar influenta prea mult ca sa deranjeze.

  • Mai ceva ca si un curcubeu, interesant cum si-a pozitionat frigiderul, daca intra careva pe usa exact in momentul cand esti la frigider risti sa fii accidentat de usa care se deschide. Cireasa de pe tort o reprezinta dunga verde trasa pe diagonala care ii confera respectivei incaperi un aer de kitch.
   In anunt se zice ca este destul de spatios apartamentul dar in bucatarie nu prea pot trece doua persoane in acelasi timp.

 6. Merita sa vedeti in ce hal de prost e Cristian Orgonas:

  http://businessday.ro/01/2012/piata-imobiliara-preturile-declarate-la-notari-au-scazut-in-ultimul-an-cu-16-in-bucuresti-scaderea-a-fost-de-23/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Khrisro+%28Khrisro.ro%29

  1. Prezuma un numar de 750000 tranzactii cu cash in ultimii doi ani… pe principiul ca daca el e sarac ceilalti sunt bogati.

  2. „Nu stim ce s-a intamplat in T4.11 cu preturile declarate la notari…”
  Au scazut, cretinule!!! 😛

  Deci, ati prins ideea, in Romania toti romanii au incredere unii in altii si pacalesc statul, cam atat de prost este Cristian Orgonas.

 7. Mare papagal englezul asta, l-au lucrat agentii imobiliari din Anglia in stransa colaborare cu colegii lor romani.

  A cumparat un teren si acum cica isi vrea banii inapoi 🙂 pentru ca nu i-a crescut pretul..

  Daca se dubla valoarea terenului isi mai vroia banii inapoi?

  Cum o fi sa ai 85 de proprietati inchiriate!!!! si sa nu poti plati o rata de 12500 pe luna?

  • cred ca pentru acele 85 de proprietati inchiriate inca plateste imprumutul imobiliar. deci asta este problema: chiar daca le vinde, tinand cont si de eventuala scadere de preturi, se poate intampla sa nu castige nimic. ba din contra.

   asta este ca problema din state:
   ai cumparat casa de 700K cu imprumut in 2005, sa zicem, 665K (5% avans).
   a scazut pretul cu 25%, deci pretul casei ar fii 525k.
   speranta a fost ca o vei inchira si asa se va plati rata.
   dar economia sau alte conditii nu te ajuta sa gasesti chirias.
   decizi sa o vinzi. nimeni nimeni nu iti ofera mai mult de 525K, tu ai platit cam 60K rate dar numai 25K s-au aplicat imprumutului.
   deci mai datorezi 640K.
   asa ca la vanzare mai trebuie sa platesti bancii 115K, nemaisocotind alte costuri.
   sper sa nu fii gresit la socoteli dar oricum:
   nasol.

  • @ Raul / Popescu / Rareș Manea / profesorul multumit de rata bancară

   Citez de pe blogul prietenului tau Dragoteanu

   Pretul era unul halucinant, chiar si pentru momentul 2007-2008! In toata aceasta tranzactie imobiliara s-au folosit cateva milioane ale investitorilor si restul, grosul, de la o banca straina. Subliniez ca pe tot parcursul discutiilor dinaintea achizitiei, banca a avut permanent la negocieri un director si un expert evaluator. Ambii au dat asigurari, prin rapoarte scrise, ca investitia e mai mult ca sigura!

   Ce am facut eu? De la inceput pana la sfarsit, ca orice prestator care se respecta, am zambit , i-am incurajat si, intr-un cuvant, i-am “hranit” cu produsul pe care ei si l-au dorit! Nimic mai mult! Totusi, am fost intrebat : “ce parere am?”, ca specialist cu o vechime de peste 15 ani in domeniu, la vremea aceea? Am raspuns simplu: ”Scopul dvs. este sa faceti bani, iar banca va finanteaza. Rolul meu este sa va ajut sa va atingeti interesul!”<

   http://www.dragoteanu.ro/cum-sa-dai-o-teapa-unei-banci/

   • Asa si? ce e cu asta?

    ce vroiai matale sa faca agentul Dragoteanu? Sa nu le haleasca banutii strainilor?

    Pai daca nu le halea Dragoteanu, se duceau in Polonia, Ungaria, Bulgaria, asa au mai intrat niste dolarei in tara, chiar daca doar au alimentat bula..

    Domnule Tavan Fals, matale ti s-a facut mila de banca aia straina paremi-se..

 8. Raule… Popescule….

  Apropo de blogul lui Dragoteanu. Pana si „colegii” tai de baricada te considera un distrus. Asta poate pentru ca esti cel mai mare imbecil pe care l-au citit dindu-si cu parerea despre… orice

  Ii surclasezi pe craiu si ave.

  Felicitari!! Nu-i putin lucru sa fii cel mai bun…

 9. Asa cum nu trebuie sa dati prea multa crezare statisticilor incropite de variati privati la fel nu trebuie sa dati prea muta crezare informatiilor furnizate de INS (Institutul National de Statistica) http://abciconomics.blogspot.com/2012/01/dezinformare-statistica.html

  In plus personal va pot spune ca in 2009 am achizitionat un apartament la un pret mult mai mic de cat am fost obligat sa declar la Notar. Tinand cont ca grila de taxare a notarilor a scazut cu mult, nu este de mirare ca ce raporteaza ei a scazut asiderea. Adevarul se afla probabil undeva la mijloc intre Imobiliare.ro si ce spune INS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: