CHESTIONARUL TAVANULFALS


 

 Vreti ca bancherii, dezvoltatorii imobiliari si proprietarii sa stie cat sunteti dispusi sa oferiti pentru a cumpara o locuinta ?  V-ati saturat sa inghititi mizeriile escrocilor  si sa acceptati indicii lor fabricati in laboratoarele de manipulare ?   Acum aveti posibilitatea sa participati la un chestionar care va genera primul reper autentic bazat pe intentiile cumparatorului.

TREBUIE doar sa trimiteti pe mail la realitateaimobiliara@yahoo.com urmatoarele date legate de bunul imobil pe care doriti sa il achizitionati :

 

1.         apartament nou sau vechi  /  casa la curte /  teren pentru constructie in regie proprie ( m.p.)

2.         orasul / sectorul / cartierul

3.         numar de camere si suprafata utila minima

4.         pretul maxim pe care sunteti dispusi sa il platiti 

5.         modalitate achizitie cash / credit

6.         veti astepta pana cand MAFIA POLITICO-BANCAR-IMOBILIARA  va  lasa piata libera  si preturile vor ajunge la NORMALITATE  sau veti apela la „Prima Casa” care mentine artificial preturile ridicate ? 

 

 Se vor lua in calcul doar mail-urile coerente, concise, realiste si semnate.  Va rog sa va asumati identitatea si sa va dati acordul cu privire la folosirea datelor in scopul realizarii acestui indice imobiliar.   Astfel, rezultatul va fi NET  SUPERIOR celorlalti indici din piata care sunt alcatuiti in functie de pretul intermediarilor PARAZITARI anonimi.

 

 

Daca v-ati saturat sa auziti in fiecare zi reperele pe care le folosesc sobolanii din real estate, va rog sa faceti acest efort care va fi urmat de unul insutit din partea mea, pentru a genera impreuna INDICELE  IMOBILIAR  al cumparatorului.    Apoi il vom face cunoscut prin toate mijloacele de informare in special cele online.   Speculatorii vor afla unde se intalneste cererea cu oferta !

Datele obtinute vor fi transparente si vor fi puse la dispozitia oricui doreste. Noi nu vom manipula sub nicio forma asa cum  fac in mod constant actorii imobiliari. Ei publica anunturi paralele cu realitatea pentru a genera acele „trenduri ascendente”…  Sa va amintesc de PREZIDENT  IMOBILIAR  –  agentie al carei patron este membru in conducerea Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare ( Nicu Robitu ) care acum cateva luni publica un anunt cu o garsoniera in b-dl Basarabia la un pret de 70.000 de euro   ?  Prietenii blogului stiu despre ce vorbesc…  in octombrie 2010  am surprins multe astfel de intoxicari infecte…

BASARABIA, 42 metri patrati decomandata, renovata, mobilata, utilata, lux, mixt, 1990,    0769.225.471/ 0788.717.244/ 021.324.11.86  harta    20 Oct 11:00 69.500€

 – EVIDENT   era un anunt de tip  BLIND  ADVERTISING –

 http://www.arai.ro/lang/ro/prezentare-arai

 Am fost acuzat de multe ori ca as avea inclinatii comunistoide…  I-as intreba pe nemernicii astia de politicieni, cand s-a mai intamplat in istoria capitalismului ca bancile care au nenorocit sute de mii de oameni sa fie salvate oferindu-li-se sclavi pe 30 de ani care sa plateasca niste bunuri supraevaluate ???    Ce se intampla astazi nu e cumva cea mai mare sfidare la adresa economiei de piata ?

 Regula sfanta a capitalismului : PRET  =  CERERE  /  OFERTA

Numele lui Karl Marx e asociat cu comunismul insa iata ce scria dumnealui pe la jumatatea secolului 19 :

“ ………. are loc o concurenţă între cumpărători şi vînzători. Primii vor să cumpere cît mai ieftin cu putinţă, ceilalţi vor să vîndă cît mai scump cu putinţă. Rezultatul acestei concurenţe dintre cumpărători şi vînzători va depinde de raportul dintre cele două părţi ale concurenţei arătate mai sus, adică de faptul dacă este mai puternică concurenţa din armata cumpărătorilor sau concurenţa din armata vînzătorilor. Industria pune faţă în faţă pe cîmpul de luptă două armate, dintre care fiecare în parte duce o luptă şi în propriile ei rînduri, în mijlocul propriilor ei trupe. Armata în sînul căreia are loc încăierarea cea mai mică o învinge pe cea adversă. “

 Pai teoria asta pare a fi insasi esenta CAPITALISMULUI…

Despre ce concurenta mai putem vorbi cand MAFIOTUL  BOC  a inventat plafonul de 60.000 de euro in spatele caruia se ascund toti speculantii imobiliari si toate bancile cu capital strain care au facut JAF  NATIONAL  ?  Actualmente nu mai avem armata vanzatorilor si armata cumparatorilor ca parti “beligerante”…    Avem  armata MAFIEI  POLITICO-BANCAR-IMOBILIARE  impotriva  cetateanului pe care nu il mai apara NIMENI.  Daca autoritatile Uniunii Europene se implica frecvent unde au INTERESUL  (  vezi ultima mizerie cu taxa de prima inmatriculare fiindca vor sa fim cimitirul lor de rable )  in problema protectionismului bancar nu intervin pentru ca e CAPITALUL  LOR !!!  Bancile straine ofera romanilor imprumuturi cu dobanzi uriase fata de cele acordate pe la ei…   La noi “Prima casa are un DAE de 6 %  iar dincolo poti lua un credit de nevoi personale cu dobanda asta….  In Romania, DAE la nevoi personale este de 20 %

Acelasi Marx, scrie in lucrarea “ Munca salariata si Capital” :

“……..  dacă preţul unei mărfi scade sub cheltuielile ei de producţie, capitalurile se vor retrage din producţia mărfii respective. Cu excepţia cazului în care o ramură industrială nu mai corespunde cerinţelor vremii şi deci trebuie să dispară, producţia mărfii respective, adică oferta ei, va scădea prin această fugă a capitalurilor pînă cînd ea va corespunde cererii….. “

Pai cum sa scada cand  Mugur Isarescu  tocmai le-a eliberat bancherilor  UN  MILIARD  DE EURO  din rezervele minime obligatorii pentru a le incuraja sa intre in “PRIMA  CASA  4”  ???      Sectorul  imobiliar a fost sursa imbogatirii rapide a tuturor politicienilor, bancherilor si investitorilor …    Prin 2007, am fost in Israel cu niste probleme de serviciu si stiti cum se vorbea acolo in mediile de afaceri ?   “  CUM, nu ai investit inca in imobiliare in Romania ??? Inseamna ca NU  EXISTI !!! “

In acest context in care observam cum PROTECTIONISMUL  de tip comunist se plimba pe strada in haine capitaliste, nu credeti ca ar fi bine-venit un INDICE  IMOBILAR  alcatuit in baza CERERII  ?

Va rog sa faceti public acest demers al blogului „Tavanulfals” pentru ca in functie de mail-urile primite de la dumneavoastra sa contrabalansam  MIZERIILE  PARAZITILOR  IMOBILIARI  si indicii lor facuti la comanda.

 realitateaimobiliara@yahoo.com

Reclame

Posted on 11 aprilie 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 121 comentarii.

 1. tragedia e ca aceste mizerii ale societatii traiesc acum de pe urma tepelor pe care le-au dat atator naivi!!!

 2. Ms marius de adjectivele atribuite. So eu are credeam ca macar aici sa gasesc ceva oameni mai seriosi cu spirit de initiativa… Se pare ca am crezuy prea mult in omenie. Si chiar am sa incetez sa mai scriu si pe aici. O romanie de cacat cu oameni de cacat. Asta ne caracterizeaza. Si drept dovada ispravia lui Marius. Ms ca mi-ai confirmat inca odata cat merita romanii scuipati in ochi si manjiti cu rahat. Intinzi o mana si ti se da un sut in cur. Vesniva romanica cu romanii plini de bravada si titudine de smecherie ieftina. O mare mizerie mi-e scarba de voi… Nu va mai chinuiti sa-mi raspundeti ca oricum e ultima data cand mai vizitez acest blog. Pacat de initiativa fondatorului ca a avut un pic de _____ (sa ma exprim in limbajul lui Marius). O zi buna

  • @ crsiti: nu trebuie sa te superi. poate nici marius nu trebuia sa jigneasca direct.
   cristi: aici pe blog au venit multi labagii care s-au ascuns sub diverse identitati si mancau mult rahat. rahat cu care au umplut creierii poporului astuia de prosti care nu-si cunoaste interesul si care face rau, de dobitoci ce sunt, si generatiilor viitoare.
   probabil ca marius te-a confundat un un astfel de retard, in urma primei impresii pe care ai facut-o.
   sunt sigur ca amandoi puteti gasi o cale de impacare si sunt iarasi sigur ca ati participat la alcatuirea indicelui tavanfals.

 3. TF, si eu am vazut comentarii semnate fals cu pseudonimul tau, din pacate nu-mi amintesc unde. Cred, dar nu sint sigura, ca erau comentarii la un articol din Capital. Mi-am dat seama ca nu erai tu, nu aveau nici cea mai mica legatura cu stilul in care scrii tu, erau scrise intr-un limbaj tipic de baiat de cartier, nu mai zic de gramatica si ortografie, tipice ajentului 🙂 Oricine citeste blogul tau isi seama ca este cineva care incearca sa te denigreze. Ajentu’ e atit de destept, incit nici macar nu stie cum s-o faca, in asa fel ca sa fie si crezut :)).

 4. Buna ziua, as vrea sa achizitionez un apartament construit intre 98-2005 ,in Bucuresti zona Dristor aproape de metrou, 3 camere 75-80 m² 45000 € max.Plata se face in cash , nu sunt deloc grabit. Multumesc si mult, mult succes.

 5. Azi, am fost in piata. Printre alte fructe si legume pe care le-am cumparat, au fost si rosii. Un kg de rosii frumoase costau in jur de 5 – 5.5 lei/kg. Niste rosii storcite (bune pentru bulion) in jur de 2.5 – 3 lei/kg.

  Potrivit unui ordin al Ministerului Dezvoltarii publicat in Monitorul Oficial nr. 182 din 15.03.2011 , valoarea de inlocuire a locuintelor ANL care vor fi vandute anul acesta (2011) este de 448 euro/mp (TVA inclus). Conform articolului 1 din ordin, valoarea de inlocuire pentru anul 2011, este media ponderata pe metru patrat, calculata pe baza contractelor de antrepriza incheiate, in conditiile legii, in cursul anului 2010 de catre ANL cu antreprenorii, care se majoreaza cu un coeficient rezultat din raportul dintre valoarea medie ponderata pe metru patrat a locuintelor puse in functiune in anul 2010 in cadrul Programului de constructii locuinte pentru tineri si valoarea medie ponderata pe metru patrat contractata la momentul inceperii lucrarilor acestor locuinte.

  Avand in vedere ca acest pret nu cuprinde pretul terenului dar cuprinde profitul constructorului (dupa cum stiti, cu statul niciodata nu iesi in pierdere), rezulta ca pentru un apartament, intr-un bloc de 10 etaje, am avea un pret de cel mult 550 euro/mp, cu tot cu teren, pentru un mp de constructie noua. Presupunem ca terenul a fost achizitionat in perioada boom-ului imobiliar din 2007-2008, la un pret de 1000 euro/mp. Impartit la 10 rezulta un pret de 100 euro/mp pentru fiecare etaj.

  Tot azi, ma uitam pe niste anunturi imobiliare. Un apartament construit inainte de 1989 si chiar inainte de 1977 se invarte in jurul a 1000 euro/mp construit (nu util) si chiar mai mult.

  Deci, va intreb: ati da 10 lei pe niste rosii storcite, in conditiile in care ele costa cel mult 3 lei?

 6. Logica este simpla 1kg de rosii oricine isi permite dar o locuinta nu isi poate permite oricine!

 7. Asa cum stie toata lumea de aici de pe blog, de peste un an si jumatate preturile imobilelor scad nesemnificativ.
  Va dau doua vesti:
  1. o veste rea: nu vor mai scadea de aici in colo 12-18 luni nici macar atat. (vorbim dupa alegeri)
  2. o veste buna: s-ar putea sa se liberalizeze piata de gaze si electricitate putin mai repede decat si-ar fi dorit guvernantiii…

 8. Ba scad, incet dar sigur.
  Si nu e vina ajentului retard, nici a bancilor lacome, nici a statului mafiot.
  In primul rand e vina celui care isi vinde viata pt o cutie infecta in cartierele dormitor.
  Cine da 50.000 euro din bani imprumutati pt 2 cam de 50 mp 6/9 din 1968 in Titan, e un nenorocit care ar trebui executat la propriu.
  Ce sa le faci astora? Marea majoritate sunt veniti din provincie, nu toti su salarii grase, dar mai toti niste imbecili.
  Pana la urma buba se va sparge pt ca banii trebuie platiti, vitele vor economisi si ultimul leu pt rata, vor taia alte cheltuieli si-i vor baga pe altii in cacat care nu vor avea cui sa vand ceea ce produc, afectand la randul lor pe acesti creditaci intunecati la minte.
  Ceea ce e trist nu e ca in 2006-2008 s-au imbulzit ci ca si dupa inceperea scaderii preturilor au mai facut credite inrobitoare, pe viata in 2009, 10 si chiar 11.
  Vorba Elenei Ceausescu (abia acum am inteles ce-a vrut sa zica, fara sa stie ca urma sa aiba dreptate): Uite-i şi pe viermii aştia.

  • @ gibone: scad, dar prea incet si astfel pierdem toti, mai mult sau mai putin.
   De acord cu executiile celor ce se incadreaza in portretul tau, extraordinara readucerea aminte a vorbelor elenei: „Uite-i şi pe viermii aştia.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: