Terente Regele Bancilor


Articol cu continut explicit sexual si scene de nuditate neuronala

LATE  UPDATE   :   PARAZITII SOCIETATII – AGENTII  IMOBILIARI IES DIN TOMBERON !!!  INCEPE SEZONUL DE VANATOARE „LA SOBOLANI”  🙂 

Actul normativ ce urmează să fie adoptat vizează în primul rând licenţierea agenţilor imobiliari, care nu vor putea să ofere servicii imobiliare decât dacă au absolvit un program standard de cursuri şi au obţinut licenţa. O altă prevedere se referă la publicitatea imobiliară, care va fi permisă numai proprietarului sau reprezentantului acestuia mandatat prin contract şi nu în ultimul rând se va reglementa statutul de reprezentare a agentului imobiliar faţă de părţile implicate într-o tranzacţie imobiliară.   Sa fi citit doamna Udrea blogul Tavanulfals – AUROLACUL  IMOBILIAR ?

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/agentii-imobiliari-nu-vor-mai-putea-profesa-fara-licenta-145921.html

Intrebare pentru prietenii blogului : Ce vor face PROSTITUATII de la IMOBILIARE  PUNCT  RO  cu indicele lor „fabricat” in functie de pretul publicat de acesti sobolani ???  99 % din anunturile de pe siteurile imobiliare sunt de tipul „BLIND  ADVERTISING” si apartin agentilor care umfla pretul… 

La cat de scarbiti sunt romanii de trantorii astia, va imaginati ca nu va semna nici dracu’ un mandat de reprezentare.  Vor continua parazitarea.

* * *

Am fost apostrofat de multi cititori in ultima perioada, pentru atributele pe care le-am folosit aici vis-à-vis de concetatenii nostri.  Cineva motiva ca nu trebuie sa-i cerem unui medic sau unui profesor sa inteleaga mecanismele de manipulare in masa pe care le foloseste mafia bancar-imobiliara. 

Eu va pun totusi o intrebare :  Atunci cand politicienii alesi de catre POPOR reprezinta doar interesele ESCROCILOR de bancheri si ale camarilei imobiliare, nu e de datoria fiecaruia macar sa stie sa isi protejeze familia si viitorul acesteia ?  Eu nu am cerut mai mult… nu i-am spus nimanui sa iasa cu pancarte in strada si sa ceara demisii.  Eu doar am pus la zid o atitudine sau mai bine zis o LIPSA DE ATITUDINE  care a devenit emblematica pentru Romania.

ATENTIE, POPOR DE NAIVI !!!   

„Săptămâna Financiară avertiza pe 28 martie că inflaţia ar pu­tea scăpa de sub controlul pe care-l exercită asupra sa aprecierea leului dacă BNR va decide scăderea re­zervelor minime obligatorii (RMO) în valută

 la presiunea băncilor comerciale şi a politicienilor,

care doresc, cu banii rezultaţi din reducerea re­zer­velor, să susţină preţul activelor imobiliare, prin intermediul creditării ipotecare.”    Ati citit bine : 

BANII  REZULTATI  DIN  ELIBERAREA  REZERVELOR  MINIME  OBLIGATORII   SA  SUSTINA  PRETUL  ACTIVELOR  IMOBILARE !!!  

 Se intampla in ROMANIA anului 2011 :  Se elibereaza bani de la BANCA  NATIONALA  pentru INCURAJAREA  SPECULEI  IMOBILIARE. 

NU VA MAI LASATI PACALITI CU PROGRAMUL  PRIMA CASA !!!   Nemernicii de politicieni au investitii de sute de milioane in IMOBILIARE si nu vor sa scada preturile !

Analistul economic Florin Catu este cat se poate de clar :

http://www.jurnalul.ro/opinii/editorial/prima-casa-ne-aflam-in-treaba-574333.html

Cum va spuneam, unii cititori s-au simtit jigniti  de sintagma “Popor de prosti”.  Dar cum pot fi catalogati cei 40.000 de mononeuronali care nu au inteles ca programul “Prima Casa” a fost doar un CADOU  OTRAVIT ,  pentru ca escrocii de bancheri sa pastreze valoarea imobilelor la un nivel cu mult peste puterea noastra de cumparare…  oare trebuie sa ai studii economice sa intelegi ca esti manipulat in fiecare zi ? 

Presedintele bancherilor din Romania  – Radu Ghetea mintea intr-un mod jalnic anul trecut in primavara la Realitatea TV  ca “s-a ajuns la minimul istoric si preturile nu vor mai scadea ” ca si cand romanii au coborat din copaci sau au iesit din pesteri abia in 2007 cand au luat credite pentru imobilele creditate de bancheri la valori de specula ordinara.  De la afirmatia din aprilie 2010, preturile au scazut OFICIAL cu 15 % iar in realitate cu peste 20 de procente.  Acest  manipulator ordinar apare inca o data zilele trecute la Pro TV  cu declaratii similare : “Piata imobiliara este in revenire”…. Individul asta reprezinta institutiile de credit din ROMANIA dar mai mult decat atat – reprezinta STATUL ROMAN care este actionarul CEC BANK  !!! Tocmai a castigat un nou mandat de 4 ani. A manipulat bine…  

 Toti economistii de prestigiu sustin ca fara programul “Prima Casa” astazi tinerii ar fi putut cumpara locuinte la jumatate de pret fata de valorile mentinute de structurile mafiote politico-bancar-imobiliare.  Ba chiar ar fi scazut preturile cu pana la 70-80 % !!!

http://www.zf.ro/proprietati/nndkp-piata-imobiliara-ar-fi-scazut-cu-70-80-daca-bancile-nu-erau-prudente-8133878

La inceputul acestui an, in spatele usilor inchise, investitorii preconizau scaderi de 50 % pe piata imobiliara… E posibil ca „Prima Casa 4” sa atenueze putin aceasta prabusire insa directia e clara – preturile intra la apa !

http://iricer.webs.com/apps/blog/entries/show/5806536-indicele-imobiliar-2011-preturi-si-evolutii

 Pai sa ma iertati ca va intreb din nou: asta nu e un popor de prosti si de nemernici unde INDIFERENTA fata de adevar si realism genereaza anomaliile pe care le vedem in fiecare zi ?   Televiziunile analizeaza in cel mai mic detaliu cum s-a masturbat  amantul Oanei Zavoranu,  cat de mic e penisul lui Irinel in comparatie cu cel al lui Dani Otil…  Dar de ce nu fac public si felul in care se prostitueaza ele insele primind milioane de euro ca sa mediatizeze mizeriile platite de cefele late amintite mai sus ?

Domnilor patroni de trusturi de presa, POPORUL  vrea sa stie cat este de DOTAT  TERENTE  REGELE  BANCILOR…  In ce pozitie ati stat cand l-ati “intervievat” pe domnul asta care mintea de inGHETEAu apele …  Daca la Realitatea TV anul trecut actul a durat 10 secunde iar acum la PRO TV doar 5 secunde trebuie sa intelegem ca performantele sale sexuale s-au inrautatit direct proportional cu activele din portofoliu ???  Sau probabil a fost fara…  finalizare ?  hiadeti ca acum e vorba de propria dumneavoastra PROSTITUTIE si nu va mai trebuie nici reporteri de teren nici paparazzi nici emisiuni de can-can…  Avem incredere in simturile dumneavoastra…organoleptice ! E mare, domnilor, e maaaaaare ?

Vreau sa vad in Romania macar o televiziune, un ziar de economie, un post de radio care sa nu se prostitueze in asemenea hal incat sa ajunga de rasul curcilor… Sa le spuna tinerilor: “Ba prostilor, “Prima Casa” nu e ceea ce declara scursurile mafiei politico-bancar-imobiliare…  Pana sa apara acest program preturile scadeau cu 5-6 % in fiecare luna…  Pentru un cotet insalubru construit acum 30 de ani  veti plati :

Costul creditului pentru o suma de 57.000 EUR pe perioada de 25 ani

-Date credit
Suma acordata 57,000 €
Valoare imobil 60,000 €
Perioada (luni) 300
Euribor 3M* 0.94%  ( cand va creste EURIBORUL rata dumneavoastra va exploda)
Marja bancii 4.00%
Dobanda curenta (%) 4.94%
Curs EUR/RON * 4.2378

-Costuri la acordare

Comision acordare 0.00 €
Taxa evaluare 85 €
Taxa BC & AE 19 €
Comision retragere 228 €
Prima anuala asig. imobil 126 €
Prima lunara asig. viata 0.00 €
Total costuri acordare ** 458 €

-Costuri pe parcursul derularii creditului

DAE(%) 5.50%
Rata lunara 331 €
Prima anuala asig. imobil 126 €
Prima lunara asig. viata 0 €
Dobanda totala (25 ani) 43,085 €
Cost total credit (25 ani) 46,567 €
Valoare totala platibila 103,567 €  ( Si asta calculat la EURIBORUL  ACTUAL)

103.567  euro pentru un cotet care peste maxim 1 an de zile (cand Prima Casa va cadea in derizoriu ) va avea o valoare de piata de 25.000 de euro ?  Aloooo!!!   Trezeste-te, popor nevertebrat ! 

Soldul creditelor ipotecare ale bancherilor este de 7 miliarde de euro.  Valoarea reala actuala a garantiilor in baza carora s-au acordat aceste credite este de maxim 4,5 miliarde euro.   Fara „Prima Casa” acum ar fi fost 2 miliarde adica  FA-LI-MENT !  Nici pe departe un lucru bun pentru economie…  In Europa bancile au fost salvate tot de contribuabili insa cel putin totul a fost pe fata nu pe la spate asa cum il vedeti in actiune putin mai sus pe Terente Regele Bancilor…   

Potrivit ultimului raport al Ministerul Ştiinţei şi Tehnologiei din Japonia, fiecare cutremur aduce o ieftinire cu 10.000 yen (88 euro) din chiriile lunare şi de 3.8 milioane yen (33.600 euro) din valoarea locuinţelor, ceea ce reprezinta circa 16% din chiria medie şi 13% din valoarea medie a unei locuinţe.

http://www.wall-street.ro/top/Real-Estate/101722/Topul-celor-mai-neperformante-piete-imobiliare-din-lume/3/9-Japonia.html

 Avand in vedere ca noi avem cutremure puternice la intervale de 30 -40 de ani cu aproximatie, iti imaginezi cam care va fi impactul acestuia intr-un oras in care majoritatea imbecililor si-au facut “Open Space” daramand pereti de rezistenta ???  Ma refer si la impactul FINANCIAR asupra valorii reale… nu numai la vecinul care o sa iti cada in cap. ( Ultimul seism de proportii a fost in 1977…  ) Bucurestiul e capitala cu cel mai ridicat risc seismic din Europa !

Singurul ajutor al guvernului BOC pentru tineri a fost acel cuantum de 10.000 de euro pentru inceperea unei afaceri.  400 de beneficiari  x  10.000 de euro  =  4.000.000 Euro.  ATAT !   Tinerii au obtinut 4 milioane de euro iar bancherii au obtinut un milliard si jumatate de euro pentru a le fi protejate ACTIVELE  IMOBILIARE TOXICE. 

Fac apel la sinceritatea primelor victime „Prima Casa” care s-au pacalit chiar la inceputul programului in 2009…  Ii rog pe cei care nu merg pe principiul „sa moara si capra vecinului”, sa ne confirme parerea de rau pe care o au acum cand stiu ca au pierdut deja in jur de 15.000 de euro ( 30 % din valoarea ipotecii ) in nici 2 ani de zile…  Vreau sa vad ca sunt si oameni de onoare in tara asta.  Recunoasterea greselii nu este niciodata o greseala…  Cum il privesc ei acum pe primul-ministru BOC cand declara ca „40.000 de tineri au fost ajutati” ?

Am sa revin in cateva zile cu alte argumente…  Sper sa fiu mai convingator  🙂 

 

Reclame

Posted on 6 aprilie 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 124 comentarii.

 1. Bancprost a scos cca 240 imobile si terenuri la vanzare din cele rezultate de-a lungul creditarii neperformante (gaj-uri)… Probabil si-au pierdut rabdarea si prefera sa le vanda cat inca mai pot obtine ceva pe ele! :)) Sa speram ca vor ceda si alte banci… Hai cu prabusirea imobiliarelor baieti! :))

 2. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/statul-aspira-tot-ce-prinde-finantele-au-luat-23-miliarde-lei-de-la-banci-146057.html in ritmul asta, statul aspira si miliardul disponibilizat de la bnr, si nu va mai ajunge in imobiliare 🙂

 3. si inca unu. de vreun an tot vorbesc de falimentul bancilor. tot trebuie sa apara pentru a trece si noi urmatorul pas al crizei, in drumul spre insanatosire si deparazitare. sigur, va fi un lucur nasol. dar necesar. altfel parazitismul partial atins de criza va continua manipularile ordinare crezand ca poate trage preturile unde au fost odata 🙂 http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/finante/dispar-banci-din-romania-222189.html

  • Greu de falimentat in Romania cata vreme poti face afaceri cu statul. Statul e cel mai bun client.

   • In romania banci au falimentat deja in anii 90. Dar si in anii trecuti, 2007-2008, RBS a intrat in Romania prin achizitia ABM AMRO care avusese probleme grave de solvabilitate si la nivel global dar si in ro.
    Acum falimentele nu vor mai fi ca in anii 90, se vor redenumi preluari, absorbtii, consolidari sau fuziuni.
    Mai tineti minte ca saptamanile trecute o banca elena a refuzat o fuziune…?

   • GM, incearca sa te documentezi.
    ABN_Amro a fost nationalizata de guvernul olandez INAINTE de a apare orice problema, de fapt in mai putin de o luna de la primele atacuri. a fost o incercare a DB (voia sa o cumpere) de campanie anti-PR in care s-a incercat sa se prezinte obiectivul cumpararii ca fiind pe duca (mai scade pretul cu ocazia asta).
    fiind nationalizata avea acees la sursa enorma de bani: puterea de taxare a unui guvern. deci nici o problema.

   • @avenir: ce are .ula cu prefectura. eu vorbesc de ro, nu de NL…

    oricum, nu cred ca in urmatorii ani se va intampla ceva rau cu sistemul bancar in ro. din mai multe motive…

 4. Patrick are dreptate. Or sa cedeze una cite una (bancile) si unul cite unul (investitori, politicieni, agenti). Acum e razboiul nervilor, cine rezista mai mult… Bani nu mai au de unde sa ia, decit de la noi, cei care avem ceva cash strins. Pentru PC bancile nu mai vad clienti pe vremurile astea si vorba se duce de la cei care si-ai luat credite (pe care le simt greu acum si regreta) la cei care nu si-au luat, si ei stiu asta, de asta au schimbat regulile la ultima PC 4…
  Guvernul nu o sa le dea la nesfirsit bani bancilor, trebuie sa se asigure si ei pentru alegerile care vin. 🙂
  Solutia e sa asteptam, dar activ. O sa se certe in curind intre ei, o sa se acuze reciproc, ca baietii sint invatati sa le curga banul, care iaca nu mai curge… De abia astept sa vad troaca in care se balacesc 🙂 Ei toti pierd bani, ca piata e blocata, tot de ei cu lacomia lor inepuizabila… Noi nu pierdem bani, banii chiar se inmultesc pe masura ce timpul trece… Noi o sa dictam piata, eu zic ca in citeva luni… vreo 2-3 luni zice intuitia mea 🙂 inainte sa se hotarasca bancile daca participa la ultima casa umflata a lor.. Unele banci o sa fie in faliment deja… Toate stirile astea imobiliare ale lor, indesite in ultima vreme, declaratii aberante, toata campania pe TV, organizarea acelui tirg indica o stare de nervozitatea in rindurile adversarului. Eu zic ca merita asteptarea… Cum am stat cu totii pina acum, cu chirie, pe la parinti, care pe unde a putut, o sa ne mai descurcam o vreme. Ce am asteptat pina acum, mai putem astepta, doar n-o sa ne inecam la mal. 🙂 Iar pentru noi care am muncit acesti bani, conteaza fiecare leu sau euro dat in plus, nu cum arunca ei pe reclama banii furati prin creditele alea execrabile.. Si sa facem si noi campania noastra, asa cum putem. TF are numai idei bune, ar trebui sa ne organizam cumva, ca sintem mai puternici impreuna decit fiecare pe cont propriu, sa aplicam sintagma „dezbina si stapineste”…
  Azi am vorbit cu un vecin care are un prieten zice el patron de agentie imobiliara. Vecinul mi-a zis ca au inceput sa scada preturile la vinzare. Si nu avea de ce sa ma minta. Probabil ca au scazut, e o informatie din culise, dar in continuare nu e o piata transparenta. Dar va fi, tot in vreo 2-3 luni, zice intuitia mea. 🙂

 5. alta intoxicare ordinara marca BCR: http://www.money.ro/acum-e-momentul-sa-ti-cumperi-casa_934096.html ; asta nu arata decat spaima care i-a cuprins pe escroci; spectrul falimentului e aproape. BCR e cu un picior in groapa.

 6. Csere Gabor

  Am trimis acest mail la redactia Money Channel

  Vă rog transmiteţi acest mesaj femeii de la Metropolis.

  In emisiunea din 03.05.2011 a demonstrat că piaţa imob. se află la nivelul “cel mai de jos”, adică la nivelul anului 2006.
  Raţionamentul care se putea citi printe rânduri era:
  1) creştere de 110 % intre 2006-08 (practic: de la 40 000 EUR la peste 90 000 la ap. 2 cam. conf. 1, în cartier vechi din Bucureşti)
  2) scădere de 60 % intre 2008-11 (practic: de la peste 90 000 EUR la 40 000 la ap. 2 cam. conf. 1, în cartier vechi din Bucureşti)

  A uitat să adăge, că bula imob. a început în 2003, iar între 2003-2006 a avut loc a creştere de 4 ori (practic: de la 10 000 EUR la 40 000 la ap. 2 cam. conf. 1, în cartier vechi din Bucureşti).

  Din graficul tipic bulei imob. reiese, că speculanţii imob. se află în etapa de “Fear”, care înseamnă reduceri drastice de preţuri la apartamente în etapa următoare, numit “Capitulation”.

  Graficul se gaseste pe web (wikipedia) sub titlul de Stages of bubble.png)

 7. Mai fratilor nu va mai lasati prostiti de toti rahatii imobiliari, mai aveti putina rabdare pana in septembrie daca vreti sa cumparati ceva. Dupa disponibilizarile ce vor urma si cresterea inflatiei in mod cert vor scadea preturile.Pana atunci ascultati o melodie http://www.youtube.com/watch?v=qctlpXmg2hI&feature=BFa&list=PL220A26F81BC5DBF8&index=13

  • exact, inflatie insemana scaderi de preturi.

  • cu sau fara inflatie preturile in imo n-au de cat sa se duca in jos. la greu. cu cat mancarea va fi mai scumpa cu atat imobiliarele se vor duce mai rau in jos. in plus reducerea deficitului bugetar de la 6 la 4 necesita constrangeri bugetare ma mari ca anul trecut. vor urma iar concedieri stress si haos. mai punem -15% in jos la preturile cerute de manipulatorii imobiliari.

 8. De ce FMI, care are atita grija de deficitul Romaniei, nu interzice subventionarea profitului bancar prin imprumuturile pentru Prima casa 4?

 9. anul asta inca nu e bun. Pe la jumatatea lui 2012 sa ne asteptam la preturi normale, adica intre 350 si 600 E/mp in functie de cartier (ma refer la cartierele construite pana in jurul lui 1990.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: